Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Erős mindjart megjön érzés...

Erős mindjart megjön érzés kizárja a terhességet?

Figyelt kérdés

2016. nov. 21. 21:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is igy volt, mondjuk nekem a nemvart napjan, ereztem, hogy megjon, mindig neztem, es nem, na akkor csinaltam tesztet keso delutan es eros pozitiv lett :)
2016. nov. 22. 00:19
 12/14 anonim ***** válasza:
Dehogy.. Normális a mindjárt megjön érzés.. Nekem mikro pozitív lett a teszt akkor voltam 5 hetes és ez a mindjárt megjön érzés eltartott nálam a 20. Hétig.. 10 nap az még sok idő.. Sima menzinél én csak elött 3 nappal éreztem hogy megfog jönni.. Szóval nyugi várd meg míg késik pár napot a menzid és csinálj egy terhességi tesztet
2016. nov. 22. 06:35
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem első terhességemkor pont nemvárt napján ugyanúgy volt erős mindjárt megjön érzésem, mint szokott. Telnek az órák és semmi. Az már gyanús volt mert 1-2 órán belül meg is jön így vettem másnap reggelre egy tesztet, elég erős volt már. Második terhességemnél nemvárt napján nem volt ilyen de nem jött meg és teszteltem, pár nappal később viszont volt mindjárt megjön érzésem és aggódtam is nagyon már pozitív teszttel. Utólag belegondolva az volt az a nap amikor legkésőbb megjön (30-32 napos a ciklusom de nagyon ritkán volt 37 napos is, de tudtam mikor volt pém és 32 naposra számoltam azt a ciklust az alapján.)
2016. nov. 22. 06:49
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ!Nem tudom, ma is elkezdett újra fájni.Kicsit vesztem a renényt.26napra szokott megjönni de az a 12dpom.Azt sem tudom így mikorra ne várjam...Szerintetek?Azt nézzem amikor megszokott jönni vagy a 14dpot?
2016. nov. 22. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!