Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Baj lehet ebből vagy kezdjek...

Baj lehet ebből vagy kezdjek megnyugodni?

Figyelt kérdés
Még mielőtt bárki is ítélkezne, és felelőtlennek hívna kérem kíméljenek meg mert van elég bajom enélkül is és tisztában vagyok a dolgok súlyával. Szóval az ominózus eset november elején történt. Ma van a 19.napja. Védekeztünk de én helyeztem fel a gumit- párom szerint rosszul, levegő maradhatott benne, igazából lényegtelen is- Az aktus első 10 percében észrevettük egy póz csere alkalmával hogy a gumi kiszakadt. Ez mindkettőnk kedvét el is vette szóval a párom nem ment el, elmondása szerint közel sem állt hozzá viszont én aggódom mert előtte 1-2 órával szintén volt egy aktus ahol a guminak semmi baja nem lett de nem ment el közbe pisilni így simán lehetett előváladéka. + Nem tudom a spermák (bár letörölte) mennyire maradhattak rajta vagy azok mennyire voltak életképesek. A helyzet a következő (Minden teszt X-epil) 14. nap első vizeletből teljesen negatív, 17. nap délután teljesen negatív, 19. nap (alias ma) szintén teljesen negatív. Egyéb tünetek: mindig is volt fehér folyásom de most ilyen krémes és tej fehér állagú(legalábbis tegnap olyan volt), az egyik mellem szúr( a másik nem húzódik semmi...én arra tippeltem kicsit megszoríthatta a melltartó a másikat mert csak az alsó részen húzódik) és igazából rosszul vagyok, nem reggel hanem napközben meg este fele, de egész nap ezen agyalok azon se csodálkoznék ha idegi alapú lenne, és a gyomrom is rossz. Annyi mindent összeolvastam már hogy na...amúgy is aggódós vagyok. Apukám tudja hogy aggódom vele vettem a tesztet szerinte és a párom szerint is túlreagálom... Azt terveztem hogy vasárnap tesztelek még egyet mert még lehet ki se mutatja.Ja és egy fontos dolog ami lehet hogy annyira nem is fontos: azért aggodalmaskodom mert PCOs vagyok és augusztus óta nem jött meg.. + Még egy infó a folyással nem tudom mennyire kapcsolódik össze, de nem rég voltam dokinál és most kaptam levelet hogy vissza kell mennem mert vegyes baktériumokat találtak! Nagyon hálás vagyok minden komoly válasznak! :)
2016. nov. 21. 18:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Jó dokit keress. Egy tényleg pcoshez értő endokrinológus ilyen esetben ciklus naptól függetlenül is látja a vv eredményből, hogy mi a helyzet.
2016. nov. 21. 20:08
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) A tünetek (mellfeszülés stb megmaradtak) de a 21.napon azaz ma reggel szintén teljesen negatív a tesztem. Remélem azért vannak tüneteim mert végre megjön..és akkor nem hiába ittam annyi cickafark teát :) De akkor most már tényleg nem lehet semmi baj ugye? Mármint 21. Nap teljesen negatív akkor megnyugszom már lassan teljesen!! Köszönöm mindenkinek!!
2016. nov. 23. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!