Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 9 hónapja szültem. Januárban...

9 hónapja szültem. Januárban jött meg először, azóta 2x volt meg. Legutóbb márc.22 volt. Lehetek terhes? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Március elejéig szoptattam. A férjemmel egyszer voltunk úgy együtt hogy csak kb. 1 percig csináltuk gumi nélkül és ahogy emlékszem peteérés után- folyásból gondoltam-. Azóta nem jött meg. hétfőn csináltam egy tesztet, negatív. ma voltam uh-n a doki 13 mm nyálkahártyát látott, azt mondta ebből még bármi lehet. nagyon remélem hogy nem baba. tudom most ne azzal ostorozzatok hogx tudhatnám mitől lesz a baba, de csak kérem azok írjanak akiknek hasonló volt, hogy szülés után kimaradt vagy csak késett. ja és 15 kg szedtem fel szülés után és márc. óta fogyózom.
2010. ápr. 29. 19:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát most mit mondjunk. A 13as nyálkahártya az bika, abból bármi lehet. Az orvos megmondta.

Azon a pete már meg tud kapaszkodni.

Nekem mindenkét gyerekemnél, akár szoptattam, akár nem, már 6 hetesen megjött.

2010. ápr. 29. 19:06
 2/2 anonim ***** válasza:

szia,

nálam 10hónapos a baba,ugyanúgy januárban jött meg elöször,utána 2szer aztán most majdnem 4 hetet késett..kb minden héten csináltam egy tesztet,amik negatívok voltak.dokinál nem voltam,gondoltam várok egy pozivit tesztet vele..de végül megjött..olvastam valahol h idő mire rendesen beáll és sokaknak szokott késni v kimaradozni is..

hogy nálad mi lehet?..hát nagyon drukkolok hogy úgy alakuljon ahogy szeretnéd!!!

:)

2010. ápr. 29. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!