Nem várt előtt 2 nappal teszteltem. Tudom tudom. Nem feltétlen mutatja ki. de a kíváncsiság annál nagyobb volt, főleg, hogy életem első tesztelése, így ráadásként elég tudatlan vagyok. Bár ezek után sem lettem előrébb. Ti, hogy látjátok? Negatív?
Mindenképp csinálok kedden egy tesztet! Igyekszem nem elkeseredni ha mégis negatív lesz, mert még bőven van előttem esély :) első próbálkozás után meg pláne nem szabad úgy hozzáállni!
Köszönöm a válaszod és Boldog Babavárást! már látom nem sok van hátra neked :)
Igen, erre gondoltam, h nehogy el keseredj ha mégsem. Nekem megerositeskent facell-lel lett pozi, egy x-epil halvanyka után így Sztem megbízható. Ha sikerült akkor másik is kimutatja és akkor mar kb tuti de de dokihoz a 6-7ik hét körül érdemes menni.
Köszönöm szepen 🙂Igen mi mar csak kevés ideig leszünk egyben, de mar várom is h kibujjon a kisfiam😌
Boldog babavarast neked is!
Sziasztok!
Kedd van így újra teszteltem.. de ez is elég halovány ! :) Szerintetek ? csík az a csík ? :D még mindig olyan hihetetlen!
Sziasztok kedves válaszolók !
Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszát !
Nah még egy ráadásnak azért fogok csinálni egy tesztet xD..(úgyse csináltam eddig sosem.. bepótolom:D) de csak a hét vége felé.. Eddig a nem várt olyan volt mint a Svájci óra! Kivétel most :) ...
Mindenképp magánhoz megyek, már ki is "néztük". Szerencsémre barátnőm anyósa szülészeten dolgozik..... :)
Kitartást és könnyű szülést Kívánok neked kedves 37 hkm! És mindenkinek köszönöm még egyszer ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!