Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes ha 2-szer...

Lehetek terhes ha 2-szer belém élveztek de nem volt orgazmusom? mindkétszer tizenvalahanyadik napon volt de nem követem pontosan a dolgokat viszont olvastam orgazmusom nélkül nincs teherbeesés ugye?

Figyelt kérdés
2016. nov. 19. 21:02
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
83%
#20as én is így vagyom ezzel,ki vagyok bukva néha. Én is volt "buta tini",nem voltam szent,de soha nem veszélyeztettem magam ilyesmivel. Fogamzásgátlót szedtem már az a szüzességem elvesztése előtt (anyukámnak szóltam,hogy úgy érzem lassan itt az ideje az első alkalomnak) de még akkor is mindig óvszert használtunk.Pláne egyéjszakás kalandnál (nem tagadom volt az is) Persze sok múlik azon is,hogy én anyukámban mindig meg tudtam bízni minden téren. Bocs az OFF-ért. #18-as
2016. nov. 19. 21:41
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha még orgazmusod sem volt, minek aláztad magad egy ilyen "kalanddal". Legalább élvezted volna, b@sszus! Vagy nem arra való az egyéjszakás kaland?

Ez már nem is felháborító, hanem szomorú.

Természetesen lehetsz terhes. Aktus után két héttel csinálj tesztet, aztán szólj valaki értelmesebbnek.

2016. nov. 19. 22:01
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

A 20-as vagyok :)

Hat ez az! de legalabb te felelosseg tudtal viselkedni a sajat eleteddel!! ha mar eretnek erezted magad a nemi eletre de tettel rola hogy vedekezz! ellentetben a mai fiatalokkal (elo pelda)akik esz nelkul mennek a falnak es elcseszik a fiatalsagukat! bocsanat az ilyen megnyilvanulasert de ezen nagyon feltudom huzni magam,hogz ha valaki eretnek erzi magat a ferfiakkal valo kapcsolatra akkor mas helyzetekben is viselkedjen felelosseg teljesen,mert utana meg sirva megy a szulohoz hogy baj van...

2016. nov. 19. 22:02
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg a szüleidet! Van rá esély hogy hamarosan úgyis beszélnetek kell...
2016. nov. 19. 22:12
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted azt a nőt vagy lányt akit megerőszakolnak és terhes lesz szerinted az erőszak közben van neki orgazmusa? Jézus Úr Isten...
2016. nov. 20. 07:08
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Tinicsajok, ti honnan szeditek az ilyen elkepeszto butasagokat? Minden nap van egy ilyen, de senki se linkeli be a forrast,erdekes.

Kerdezo, tegyel mar meg magadnak egy szivesseget: ne szexelj addig, amig nem tudod, hogy lesz a gyerek.

2016. nov. 20. 08:19
 27/29 anonim ***** válasza:
felelőtlenül szexelni, részeg egyéjszakás kalandhoz nem vagy fiatal csak a felelősségvállaláshoz? Remélem 18 alatt vagy...
2016. nov. 20. 17:05
 28/29 anonim ***** válasza:
Képzeld,én úgy lettem terhes,hogy akkor épp nem volt orgazmusom,mert a férjem hamar elment,de utánna befejeztük rendesen,szoval amikor belém ment még nem volt orgazmus. Mennyi idős vagy?/ én nem csak attól félnék,hogy terhes leszek hanem a betegségektől is.
2016. nov. 20. 17:32
 29/29 anonim ***** válasza:
63%

Jézusom..... Ez valami vicc???? Meg örülnek a mai fiatalok? Mégis mi a francokat képzelnek? Én is voltam fiatal de sose mentem bele semmi ilyesmibe. Ha ittam sose kötöttem ki ismeretlen agyaban, max egy csók és ennyi. Ma felek meg szülni a gyerekem nehogy ilyen hülye legyen - mar ne is haragudj, de ez a hülyeség netovábbja. Bár én tuti leülök vele beszélgetni m ekkora baromságot összeszedni.... Istenem. Nem szoktam reagálni az ilyen kérdésekre de ez kiverte a biztosítékot nálam.

Oh és igen, lehetsz igen könnyen terhes. Tudod mit? legyen meg egy pár izgi heted mire kiderül h az vagy e. Bár remélem nem leszel terhes!

2016. nov. 20. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!