Lehetek terhes ha 2-szer belém élveztek de nem volt orgazmusom? mindkétszer tizenvalahanyadik napon volt de nem követem pontosan a dolgokat viszont olvastam orgazmusom nélkül nincs teherbeesés ugye?
Ha még orgazmusod sem volt, minek aláztad magad egy ilyen "kalanddal". Legalább élvezted volna, b@sszus! Vagy nem arra való az egyéjszakás kaland?
Ez már nem is felháborító, hanem szomorú.
Természetesen lehetsz terhes. Aktus után két héttel csinálj tesztet, aztán szólj valaki értelmesebbnek.
A 20-as vagyok :)
Hat ez az! de legalabb te felelosseg tudtal viselkedni a sajat eleteddel!! ha mar eretnek erezted magad a nemi eletre de tettel rola hogy vedekezz! ellentetben a mai fiatalokkal (elo pelda)akik esz nelkul mennek a falnak es elcseszik a fiatalsagukat! bocsanat az ilyen megnyilvanulasert de ezen nagyon feltudom huzni magam,hogz ha valaki eretnek erzi magat a ferfiakkal valo kapcsolatra akkor mas helyzetekben is viselkedjen felelosseg teljesen,mert utana meg sirva megy a szulohoz hogy baj van...
Tinicsajok, ti honnan szeditek az ilyen elkepeszto butasagokat? Minden nap van egy ilyen, de senki se linkeli be a forrast,erdekes.
Kerdezo, tegyel mar meg magadnak egy szivesseget: ne szexelj addig, amig nem tudod, hogy lesz a gyerek.
Jézusom..... Ez valami vicc???? Meg örülnek a mai fiatalok? Mégis mi a francokat képzelnek? Én is voltam fiatal de sose mentem bele semmi ilyesmibe. Ha ittam sose kötöttem ki ismeretlen agyaban, max egy csók és ennyi. Ma felek meg szülni a gyerekem nehogy ilyen hülye legyen - mar ne is haragudj, de ez a hülyeség netovábbja. Bár én tuti leülök vele beszélgetni m ekkora baromságot összeszedni.... Istenem. Nem szoktam reagálni az ilyen kérdésekre de ez kiverte a biztosítékot nálam.
Oh és igen, lehetsz igen könnyen terhes. Tudod mit? legyen meg egy pár izgi heted mire kiderül h az vagy e. Bár remélem nem leszel terhes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!