Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruáció előtt egy héttel...

Menstruáció előtt egy héttel pár csepp barnázás, lehet beágyazódás?

Figyelt kérdés

babát tervezűnk,pé körül voltunk együtt

ma tapasztaltam pár csepp barna pöttyöt a wc papíron,lehet beágyazodás?

25-re nem várom!

2016. nov. 19. 19:28
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
szia Reni szerintem csínálj még egy tesztet!drukkolok neked nagyon! nálam a helyzet:tegnap annyira fájt a derekam hogy azt hittem leszakad 😕 nem bírtam megmozdulni 😕 még ma sem jött meg eddig remélem nem is fog és terhes vagyok 😊 ma veszek tesztet ha nem jön meg és holnap reggel tesztelek 😊 remélem nagyon,pozítiv lesz mert ha nem nagyot fogok csalódni 😕 megírom majd mi lett 😊
2016. nov. 28. 09:40
 12/22 ReniAdam ***** válasza:
Hat eddig nekem sem jott meg de nem merek tesztet venni mert bennem van a felsz hogy megsem baba van hanem valami gáz. Ugy erzem magam mint egy influenzas. Szetszakad a fejem,fajnak a labaim viszont a mensesgorcsok ma elmultak.
2016. nov. 28. 20:33
 13/22 ReniAdam ***** válasza:
Nekem mar 3 napja kesik ugyhogy tuti babad lesz :) nalam meg semmi nem biztos. De irj amint teszteltel.
2016. nov. 28. 20:34
 14/22 ReniAdam ***** válasza:
*mensesgörcsök már elmúltak. Elirtam az elobb. Tegnap ota nem gorcsolok.
2016. nov. 28. 20:36
 15/22 anonim ***** válasza:

Szerintem meg mindketten babásak vagytok!

Kérdező, várjuk reggel a tesztedet!

Reni, te mikor ismételsz?

2016. nov. 28. 20:45
 16/22 ReniAdam ***** válasza:
Valoszinuleg szerdan.egyedul nem merek tesztet venni igy hurcolom a baratnomet magammal. Marmint nem a megvasarlasatol felek hanem attol hogy negativ lesz es valami baj van. Mindenesetre reggel merek azert hot nyelv alatt ha nem jon meg es szerda reggel is ha addig sem.
2016. nov. 28. 21:22
 17/22 A kérdező kommentje:
sziasztok 😊 halvány pozit teszeltem😊
2016. nov. 29. 09:06
 18/22 ReniAdam ***** válasza:
Jaaaj de jooo. Gratulalok. Nekem sajnos megjott :( de annak orulok hogy Neked sikerult :)
2016. nov. 29. 09:37
 19/22 anonim ***** válasza:

Kérdező, gratulálok!

Sajnálom Reni! De új ciklus, új remény!

2016. nov. 29. 09:38
 20/22 A kérdező kommentje:
köszönöm 😊 mutizok képet a tesztről 😊 Reni kitartás drukkolok neked nagyon 💗💗💗
2016. nov. 29. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!