Menstruáció előtt egy héttel pár csepp barnázás, lehet beágyazódás?
Figyelt kérdés
babát tervezűnk,pé körül voltunk együtt
ma tapasztaltam pár csepp barna pöttyöt a wc papíron,lehet beágyazodás?
25-re nem várom!
2016. nov. 19. 19:28
11/22 A kérdező kommentje:
szia Reni szerintem csínálj még egy tesztet!drukkolok neked nagyon! nálam a helyzet:tegnap annyira fájt a derekam hogy azt hittem leszakad 😕 nem bírtam megmozdulni 😕 még ma sem jött meg eddig remélem nem is fog és terhes vagyok 😊 ma veszek tesztet ha nem jön meg és holnap reggel tesztelek 😊 remélem nagyon,pozítiv lesz mert ha nem nagyot fogok csalódni 😕 megírom majd mi lett 😊
2016. nov. 28. 09:40
12/22 ReniAdam válasza:
Hat eddig nekem sem jott meg de nem merek tesztet venni mert bennem van a felsz hogy megsem baba van hanem valami gáz. Ugy erzem magam mint egy influenzas. Szetszakad a fejem,fajnak a labaim viszont a mensesgorcsok ma elmultak.
13/22 ReniAdam válasza:
Nekem mar 3 napja kesik ugyhogy tuti babad lesz :) nalam meg semmi nem biztos. De irj amint teszteltel.
14/22 ReniAdam válasza:
*mensesgörcsök már elmúltak. Elirtam az elobb. Tegnap ota nem gorcsolok.
15/22 anonim válasza:
Szerintem meg mindketten babásak vagytok!
Kérdező, várjuk reggel a tesztedet!
Reni, te mikor ismételsz?
16/22 ReniAdam válasza:
Valoszinuleg szerdan.egyedul nem merek tesztet venni igy hurcolom a baratnomet magammal. Marmint nem a megvasarlasatol felek hanem attol hogy negativ lesz es valami baj van. Mindenesetre reggel merek azert hot nyelv alatt ha nem jon meg es szerda reggel is ha addig sem.
17/22 A kérdező kommentje:
sziasztok 😊 halvány pozit teszeltem😊
2016. nov. 29. 09:06
18/22 ReniAdam válasza:
Jaaaj de jooo. Gratulalok. Nekem sajnos megjott :( de annak orulok hogy Neked sikerult :)
19/22 anonim válasza:
Kérdező, gratulálok!
Sajnálom Reni! De új ciklus, új remény!
20/22 A kérdező kommentje:
köszönöm 😊 mutizok képet a tesztről 😊 Reni kitartás drukkolok neked nagyon 💗💗💗
2016. nov. 29. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!