Szerintetek jönni fog a baba?
Figyelt kérdés
6-án volt az utolsó menstruációm, de a ciklusom 35-36 napos. A kalkulátor 30-a környékére írta az ovulációt. Az elmúlt 2 hétben aktív szerelmi életet éltünk a párommal, védekezés nélkül. Egy vetélésem sajnos volt már. Múlt hét közepén picit fájt a hasam, mintha lufit tettek volna bele, 3 nap múlva elmúlt. Most jól vagyok, enyhe barnázást tapasztaltam, picit fáj a mellem. A nem várt június 12-13 környékére ígérkezne. Vélemény? Lehet belőle baba?2016. máj. 31. 16:19
1/3 anonim válasza:
Szia ! Hát ez még nagyon korai . még van vagy két hét mensiisg. elvileg ha 12-13-i dátumot vesszük alapul akkor ez elmúlt napokban volt ovulációd. Ha együtt voltatok az elmúlt napokban is, akkor persze meg van az esélye... de most ez még nagyon korai.
A barnázás jelezhette az ovulációt is akár.
Én a helyedben mindenképp az esedékes nem várt mensi napja előtt nem tesztelnék. felesleges, hiszen amúgy sem mutatna még semmit. és akkor csak a csalódás érne téged.
2/3 anonim válasza:
első vagyok, kitartás :))) és drukkolok :))))
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a lelkesítő választ. :) A tesztet egyenlőre én is elvetem, mert úgysincs még HCG termelés.... A barnázás azért fura, mert sosem szokott lenni hóközben.
2016. máj. 31. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!