Pajzsmirigy - TSH: 3,19 mU/L. Érdemes vele orvoshoz fordulnom?
Babát szeretnénk több mint 2 éve. Vizsgálatok megvoltak, elvileg mindketten rendben vagyunk, és elvileg az összeférhetetlenség sem áll fenn, mert voltak már + tesztjeim, de megjött utána. Ez az érték mai eredmény. Ősszel a hormonvizsgálatok során 3,52 volt.
Egy múlt heti hőtérképes vizsgálat szerint gond lehet a pajzsmirigyemmel, de a laboreredmény nem azt mutatja. A háziorvos szerint SEMMI teendőm sincs.
Én viszont olvastam, hogy babát tervezőknél az érték legyen 2 alatt. Hát az enyém fölötte van bőven...
Érdemes utánajárnom? Vagy tényleg nincs vele gond (elvileg 0,55-4,78 között jó), és legyek türelmes?
Van, aki ilyen vagy hasonló értékkel esett teherbe? Nem fog gondot okozni?
Annyira felháborító, hogy több orvos is látta már az eredményemet, és senki sem szólt még, hogy "Hoppá, ez magas!". Sőt...
Voltam Kaáliban is, "alaposan" átnézték a korábbi vér-, hormoneredményeket, és inszeminációt akartak indítani. Mivel minden rendben volt velünk (elvileg), és a pénz sem úgy jött össze, így nem vágtunk bele. De ezek szerint úgy akarták elindítani, hogy a TSH-m magas???
A normál nődokim sem szólt a 3,59-re semmit, a háziorvos is hülyének nézett szerintem, hogy meg mertem most nézetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!