Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pajzsmirigy - TSH: 3,19 mU/L....

Pajzsmirigy - TSH: 3,19 mU/L. Érdemes vele orvoshoz fordulnom?

Figyelt kérdés

Babát szeretnénk több mint 2 éve. Vizsgálatok megvoltak, elvileg mindketten rendben vagyunk, és elvileg az összeférhetetlenség sem áll fenn, mert voltak már + tesztjeim, de megjött utána. Ez az érték mai eredmény. Ősszel a hormonvizsgálatok során 3,52 volt.

Egy múlt heti hőtérképes vizsgálat szerint gond lehet a pajzsmirigyemmel, de a laboreredmény nem azt mutatja. A háziorvos szerint SEMMI teendőm sincs.

Én viszont olvastam, hogy babát tervezőknél az érték legyen 2 alatt. Hát az enyém fölötte van bőven...

Érdemes utánajárnom? Vagy tényleg nincs vele gond (elvileg 0,55-4,78 között jó), és legyek türelmes?

Van, aki ilyen vagy hasonló értékkel esett teherbe? Nem fog gondot okozni?

2010. ápr. 29. 16:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Annyira felháborító, hogy több orvos is látta már az eredményemet, és senki sem szólt még, hogy "Hoppá, ez magas!". Sőt...

Voltam Kaáliban is, "alaposan" átnézték a korábbi vér-, hormoneredményeket, és inszeminációt akartak indítani. Mivel minden rendben volt velünk (elvileg), és a pénz sem úgy jött össze, így nem vágtunk bele. De ezek szerint úgy akarták elindítani, hogy a TSH-m magas???

A normál nődokim sem szólt a 3,59-re semmit, a háziorvos is hülyének nézett szerintem, hogy meg mertem most nézetni...

2010. máj. 3. 21:03
 12/13 anonim válasza:
100%
szia! Az előző vagyok....nekem is korábban több doki is mondta,h ez hülyeség..egy kardiológus bevallotta,h ő ehhez nem ért és már át is hívta az endokrinológust a másik rendelőből, mert mondtam, h mit olvastam róla a neten.....szerintem ne add fel....keress fel egy szakembert, mert ha tényleg csak ennyin múlik.....
2010. máj. 4. 08:29
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Hali.A TSH: 0,300-3,600 kozott jo(labori adatok alapjan).Nekem halolajat(elengedhetetlen a PM mukodesehez) ajanlott az orvosom-es bevalt.Marciusi eredmenyem:1,220-elotte mindig magas volt.Most teakkal probalkozok a teherbeeseshez,kozben szedek a PM-re tabit.
2010. máj. 12. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!