Pajzsmirigy - TSH: 3,19 mU/L. Érdemes vele orvoshoz fordulnom?
Babát szeretnénk több mint 2 éve. Vizsgálatok megvoltak, elvileg mindketten rendben vagyunk, és elvileg az összeférhetetlenség sem áll fenn, mert voltak már + tesztjeim, de megjött utána. Ez az érték mai eredmény. Ősszel a hormonvizsgálatok során 3,52 volt.
Egy múlt heti hőtérképes vizsgálat szerint gond lehet a pajzsmirigyemmel, de a laboreredmény nem azt mutatja. A háziorvos szerint SEMMI teendőm sincs.
Én viszont olvastam, hogy babát tervezőknél az érték legyen 2 alatt. Hát az enyém fölötte van bőven...
Érdemes utánajárnom? Vagy tényleg nincs vele gond (elvileg 0,55-4,78 között jó), és legyek türelmes?
Van, aki ilyen vagy hasonló értékkel esett teherbe? Nem fog gondot okozni?
Szia! Mitől eshetett le a TSH-d akkor? Amúgy amikor magasabb volt, minden egyéb rendben volt?
Gondolom a magasabb értékeknél neked sem emlegették, hogy ez lehet a baj...??
Azt olvastam mindenütt, hogy az 1 körüli érték a jó, meg kéne beszélni egy endokrinológussal, hogy mit tegyél.
De meg lehet próbálni pl a Femibion jód tartalmú terhesvitamint. Vagy a jódaqua vizet.:)
Köszönöm az eddigi kedves válaszokat, de kérlek, válaszoljatok még.
Esett közületek valaki ilyen értékkel teherbe? Mi történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!