Normális az ilyen orvos?
Figyelt kérdés
Vizsgálat nélkül terhes, nem terhesnek írkálja fel a gyógyszereket... Nekem pl no vizsgálat nélkül hasaraütésre írta fel az első fogamzásgátlót.. Nővéremnek is hasraütésre írkál ki gyógyszereket.. (most lett kismama)... Ebből nem lehet baj? Cisztám 2!!!! Uhja 20 000 ft volt... Elmentem késett 2 hetet, uh, ciszta.. Egy hét múlva magától felszívódott(vissza kellett menjek, erre még egy 10 es azért, hogy megtekinthettem, hogy magától fekszívódott..) ez csak nekem sok?2016. nov. 14. 21:20
1/5 anonim válasza:
Keresettek másik dokit. Főleg a nővéred,én is kismama vagyok és nem szedegetnék be semmilyen gyógyszert amit csak úgy a 2szép szememért felírnak...
2/5 anonim válasza:
Keressetek másik dokit, szerintem te/ti is látod/látjátok, hogy gázos.
3/5 anonim válasza:
csak kerdezem, hogy milyen fajta vizsgalatot varnal el egy fogamzasgatlo felirasa elott? felir az orvos egyet, es ha nem jo, akkor visszamesz es ir egy masikat. Es amikor nem jott meg, akkor ultrahangozott, tehat megvizsgalt. Es utana azert kellett visszamenned egy ido utan, hogy megbizonyosodjon, hogy minden rendben, vagy tovabbi kezeleseket irjon elo. szerintem nem az orvossal van baj.
4/5 anonim válasza:
Az Én lànyom elment fogamzàsgàrlòt feliratni. Első ami volt: vèrvètel. Vizelet vizsgàlat ultrahang es vér vizsgalat hogy van e hajlam trombòzisra...szòval van elotte vizsgàlat ha alapos az orvos. Sajnos most vokt egy eset ahol laktunk egy 19 èves làny meghalt a rossz fogamzàsgàtlò miatt. Ha az orvos lelkiismeretes akkor kivizsgàl előtte. De ha nem akkor pont ez lesz belole.....
5/5 anonim válasza:
2-es vagyok.
Az orvosnak kötelessége laborba elküldeni fog. gátló előtt a pácienst és kiértékelni az eredményt, gyógyszert az alapján írni!
A labort, ha szeded a gyógyszert évente elvégeztetni, hogy minden oké-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!