Félek, hogy sose fogok tudni teherbeesni (? )
Nekem akkor nem sikerült amikor nem ittam, nem szívtam, nem buliztam. Amikor pedig már nem is vágytam a babára és ittam, szívtam, buliztam akkor jött össze.
Tehát nem ezen fog múlni hogy sikerül-e vagy mikor sikerül.
Eleinte nekem nyugodt életem volt meg mindig figyeltem a jeleket meg egészségesen éltem...stb. és mégse sikerült.
Akkor sikerült amikor már nem is gondoltam rá és éltem az életem.
Most komolyan ki vagy akadva, hogy 3 hónap után még nem estél teherbe? Mit szóljon az, akinek már 1 éve nem jön össze?
Amúgy én is dohányoztam, napi 1 dobozzal, mielőtt babával próbálkoztunk, a párom is dohányzott, rendszeresen évekig festettem a hajam, több, mint 4 évig fog. gátlót szedtem, a 7. hónapban jött össze a baba. Hozzáteszem, akkor már nem volt hajfestés (bár kismamaként is lehet hajat festetni), a cigit letettem. Alkohollal, meg fűvel, vagy egyéb, más drogokkal soha nem éltem.
Nyugi, nem emiatt nem jön össze, mert régen hogyan éltél.
Majd jön. A teherbeesést nem úgy kell elképzelni, hogy az ember nem védekezik és máris összejön. Teljesen normális, ha még 3 hónap után nem jött össze.
Ha majd 1 év után sem fog, akkor lehet orvoshoz fordulni, hogy hátha valami egészségügyi oka van a dolognak.
Első vagyok:
Na igen meg a másik hogy 3 hónapja nem sikerül ezen nem kéne kiakadni. Nekem 7 év után jött össze ebből 4 évig egészségesen és bulimentesen éltem és utána meg aztán tényleg nagyon benne voltam mindenbe és erre megfogant a babám. Legelőször meg kb. 10 évig én is fogamzásgátlót szedtem, elég keményet ráadásul.
"fiatalkora szerintem legtobbunknek hasonlo"
Nem. :)
Huh. Te nem setalsz sosem egyet? Kissebsègi nők tizesevel szülnek.. szerinted egeszsegesen èlnek?
Ez nem feltètlen ettől függ, ahhoz durvább èletmòd kellett volna.
Nekunk full egeszsegesen 7honap alatt jott ossze, a masodik 9honap alatt. Mindenfèle karos szenvedèly nèlkül!! :)
Ne vidd tulzasba.. 3honap az semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!