Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A fogantatás napját napra...

A fogantatás napját napra pontosan megtudják mondani nekem? NAGYON Fontos!

Figyelt kérdés

Komoly válaszokat kérek,magánéleti okok nem vagyok rá büszke és csak abban hiszek tényleg a szerelmemtől fogant,de ott a lehetőség hogy nem és erre gondolni sem akarok...és sajnos késett és teszteltem... :(

18 éves vagyok most kéne továbbtanulnom is és a kétségekbe ugyérzem beleőrülök..

2016. nov. 13. 10:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha plusz-mínusz 3-4 napon belül voltál együtt a másikkal, akkor nem. Nyilván nagyobb az esélye a pasidnak, mert valószínűleg többször telerakott, mint a másik. De igazából tök mindegy, lapíts és imádkozz.
2016. nov. 13. 11:22
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem hihetsz, mert az a válaszoló marhaságot írt.

Ovuláció a várt menstruáció ELŐTT ~14 nappal van (nem az első naptól számolva!). Akivel annak környékén voltál, az az esélyesebb.

DE nem vagyunk gépek, máskor is összejöhet,

illetve ha nem rendszeres esetleg a ciklusod, az eleve lehetetlenné teszi a becslést.

Ha a doki a méretekből hetet saccol, közelebb leszel a válaszhoz, de miliméterek heteket jelentenek és könnyű elmérni.

2016. nov. 13. 11:25
 13/22 anonim ***** válasza:
74%
Kiscsillag.. Most nem fájna a fejed ha nem b🇦sztál volna félre... Vagy ha ennyire nem bírtad magadon tartani a bugyikádat akkor használhattál volna óvszert.. Vagy mikor telibe vert a másik pasi el kellett volna menned esemény utáni tablettát íratni!!!!
2016. nov. 13. 11:34
 14/22 anonim ***** válasza:
90%
Tudod mi a poen? Ha csak 3-4 nap telt el a ket nagyágyú kozott es mondjuk ketpeteju ikreket varsz, akkor siman lehet, hogy mindkettotol lesz egy-egy gyereked.
2016. nov. 13. 11:46
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Kivel, mikor voltál pontosan együtt? Egyikükkel sem védekeztél egyáltalán? Mikor jött meg utoljára?

(egyébként én tuti elvetetném, ennyi idősen, minden előtt állva, és még csak azt sem tudom, kié...)

2016. nov. 13. 12:16
 16/22 anonim ***** válasza:
14! Ott a pont! :-)
2016. nov. 13. 12:17
 17/22 anonim ***** válasza:
96%
Borzasztó a tanácsom, de lapíts és vetesd el! Ebből akkora balhé lesz, hogy az életed taccsra megy, nevelheted egyedül a kölköt ebben az élhetetlen szar világban.....! Szóval: tiszta lap, tiszta fej, oké? És ésszel! Védekezz!
2016. nov. 13. 12:20
 18/22 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem jàtsz olyat mint az X faktor. Tedd fel internetre szavzàsra. Ha X az apuka akkor nyomjàk meg az 1.gombot; ha Y az apuka akkor a 2.gombot.Szerintem ez tök izgi lenne így🤗😃
2016. nov. 13. 13:31
 19/22 anonim ***** válasza:
Az orvosi papíron a legutolsó menstruációdtól (amit te mondasz meg) számolják a heteket pontosan azért mert a megtermékenyítés pontos napját nem tudják megmondani.
2016. nov. 13. 14:13
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan melyikkel mikor voltál velük együtt?
2016. nov. 13. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!