Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Az van hogy mind a ketten szüzek vagyunk es nem feküdtünk le hanem csak egy kicsit rakta be ovszer nélkül és hát kicsit belém élvezett de aztán rögtön ki is vette szoval nem tudom mennyi ment be..lehetséges hogy terhes leszek?

#Gyerek-terhesség-fiu-lány-tini
2016. nov. 12. 22:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Rendben legyen igazad. Csak nehogy a következő kérdésed az elmaradt menstruációddal legyen kapcsolatos.
2016. nov. 12. 23:38
 12/20 A kérdező kommentje:
A menstruaciomnak jovo het fele kell jonnie szoval majd meglatjuk :/
2016. nov. 12. 23:57
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Várunk vissza szeretettel.
2016. nov. 13. 00:02
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez mar nagyon fáj
2016. nov. 13. 00:08
 15/20 anonim ***** válasza:
91%

Ha te jobban tudod minek kérdezed meg?

1. Már nem vagy szűz

2. Beléd élvezett = lehetsz terhes

Szerinted mennyi sperma kell egy babához egyébként?

2016. nov. 13. 03:55
 16/20 anonim ***** válasza:
91%
A szűzhártyája a hüvely bemenettől 0,5 cm-re van szóval ha betette akkor már Nem vagy szűz... És beléd élvezett. Lehetsz Terhes!!!! Jah és nem törvényszerű hogy vérzik mikor el veszted.. Mert van aki nem vérzik.
2016. nov. 13. 07:15
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

De az milyen hülyeség, hogy nem teszi be egészen, de telelő? :D Legalább kefélt meg volna úgy istenigazából, hogy el tudd dönteni szűz vagy-e vagy sem.

Két hét múlva várunk vissza, hogy 16 évesen kényszeríthetnek-e abortuszra, mert életed szeremével teljesen biztosak vagytok abban, hogy a gyereket maximálisan el tudjátok látni...

2016. nov. 13. 07:25
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ideje lenne, hogy 3. osztályban kezdjék tanítani az ember szaporodását és a szexuális felvilágosítást! Mert ezek korábban kezdenek el ba.szni, mint tollal írni! Aztán itt az eredménye: azt se tudják, hogy lesz a gyerek, de csinálják.
2016. nov. 13. 07:48
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez a "nem rakta be tövig" kb. azt jelenti, hogy akkor szerinted akinek 10-12 centis pénisze van, az nem tud gyereket csinálni, mert nem tudja ütközésig benyomni? XD

Egyébként ha most nem esel teherbe, akkor az lesz a bizonyíték: ha a pasi teleélvez, de nincs benned a méhnyakig, akkor SOHA nem esel teherbe! Nyugodtan csináljátok így mindig! Ne hallgass a sok vén hüjére akik itt ugatnak a gumiról, ezt is sokkal jobban tudjátok! Amitől egyszer nem esel teherbe, az a módszer teljesen biztonságos!

És amúgy is: 20 éves kor alatt szinte lehetetlen teherbe esni, és akkor is csak úgy, ha babaprojektbe kezdtek, és minden nap méred a hődet. Különben nem!

2016. nov. 13. 07:55
 20/20 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.

Én bár nem voltam szüz... de én is teherbe estem pedig nem lövelt belém csak esetleg kicsi ment belém mikor már kihúzta szóval lehetsz az...

2016. nov. 27. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!