Lehetek terhes?
Ha te jobban tudod minek kérdezed meg?
1. Már nem vagy szűz
2. Beléd élvezett = lehetsz terhes
Szerinted mennyi sperma kell egy babához egyébként?
De az milyen hülyeség, hogy nem teszi be egészen, de telelő? :D Legalább kefélt meg volna úgy istenigazából, hogy el tudd dönteni szűz vagy-e vagy sem.
Két hét múlva várunk vissza, hogy 16 évesen kényszeríthetnek-e abortuszra, mert életed szeremével teljesen biztosak vagytok abban, hogy a gyereket maximálisan el tudjátok látni...
Ez a "nem rakta be tövig" kb. azt jelenti, hogy akkor szerinted akinek 10-12 centis pénisze van, az nem tud gyereket csinálni, mert nem tudja ütközésig benyomni? XD
Egyébként ha most nem esel teherbe, akkor az lesz a bizonyíték: ha a pasi teleélvez, de nincs benned a méhnyakig, akkor SOHA nem esel teherbe! Nyugodtan csináljátok így mindig! Ne hallgass a sok vén hüjére akik itt ugatnak a gumiról, ezt is sokkal jobban tudjátok! Amitől egyszer nem esel teherbe, az a módszer teljesen biztonságos!
És amúgy is: 20 éves kor alatt szinte lehetetlen teherbe esni, és akkor is csak úgy, ha babaprojektbe kezdtek, és minden nap méred a hődet. Különben nem!
Kedves kérdező.
Én bár nem voltam szüz... de én is teherbe estem pedig nem lövelt belém csak esetleg kicsi ment belém mikor már kihúzta szóval lehetsz az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!