Terhes lehetek?
Tudom, már sok ilyen kérdés van, de segítsetek kérlek! Október 29-én együtt voltunk párommal, hogy belem is ment, kihagytam par szem gyogyszert, hasmenéses is voltam abban az idoben, rs most tegnap ota furcsán erzem magam, tobbet kell pisilnem, egesz nap emelygek, faj a fejem.
Segitsetek, megtortenhetett a megtermékenyítés es folyamatban lehet a beágyazódás? Azért fontos, mert gyogyszert szedek es akkor abbahagynam, nem mostanra, de terveztuk a babat. Segítsetek kerlek, nagyon felek, higy baja lesz, ha osszejott! :(
Nem kizárt a terhesség.
Holnap csinálj egy tesztet, reggel első pisivel.
Én pontosan ezért, vagy szedném rendesen a gyógyszert, hogy véletlenül se csússzon be, ezáltal baja sem lesz a picinek, vagy abba hagyom teljesen és had jöjjön!
A gyógyszert a teherbeesés előtt kell abbahagyni, nem közben. Koraterhességben nem árt a magzatnak.
Igen, terhes lehetsz össze-vissza szedett gyógyszer mellett. Kicsit korainak tűnnek ezek a tünetek, bár nem lehetetlen, ha kb. a menses előtt jársz, akkor tesztelni kéne.
Tegnap ejjel csinaltam, a wc felett gubbasztottam annyira hanyingerem volt, negativ, meg 3 napja csináltam, akkor is, dr most varok, jovoheten szerdáig, akkor csinalok megint :)
De akkor abbahagyom a gyógyszert ma, nem akarok kockáztatni, mert ha elobb jott ossze, akkor nem merem, felek :/
A babának nem lesz baja a gyogyszertől, hidd el! Viszont a saját hormon háztartásodat kicsinálod, ha hol szeded, hol nem.
Várj még, amíg vége a ciklusnak, és akkor tesztelj.
Legközelebb szedd naponta a gyógyszert, vagy válassz más módszert a fogamzásgátlásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!