Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Inszeminacio utan vagyok 8...

Inszeminacio utan vagyok 8 nappal. A mai terhességi tesztnel a második csík extra halvány de látszik. Szerintetek ez jo jel? Nagyon reménykedünk.

Figyelt kérdés

2016. nov. 12. 17:35
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
9 nappal ezelőtt kaptam tüsző repesztőt, gondolod hogy ez még az lenne? 😳🙁
2016. nov. 12. 22:13
 12/19 anonim ***** válasza:
Háát lehet, határeset. Én tüszőrepesztő után teszteltem 8 nappal (hogy megbizonyosodjak, hogy kiment) és már totál negatív volt a teszt. Csinálj holnap reggel is egy tesztet, ha minimálisan is, de erősödik, akkor az nem a tüszőrepesztő miatt van már. :))
2016. nov. 12. 23:55
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekem amúgy ilyesmi erősségű inszem után 11 nappal lett.
2016. nov. 12. 23:57
 14/19 anonim ***** válasza:
Szia! Nagyon drukkolok nektek, de ilyenkor még nem szabad tesztelni. Nekünk 6 inszeminációnk volt, a tüszőrepesztő is eltérően ürült ki. Volt hogy a 9.-ik nap már nem mutatta, de olyan is, hogy még 12 nap múlva is halvány csík lett a teszten. A másik meg hogy az a teszt, amin éppen csak látszik valami az nem számít pozitívnak, nekem rengeteg szellemcsíkos tesztem is volt. Drukkolok!
2016. nov. 13. 07:55
 15/19 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen halvány csíkból lett babám! Napról napra erősödni fog a csík ha valóban terhes vagy! Próbáld meg 2 nap múlva reggeli vizeletből! Szorítok!
2016. nov. 13. 08:24
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek. Hát nincs más mint hogy várni ☹ és reménykedni. De majd azért írok később, hogy mi lett ez eredmény!
2016. nov. 13. 08:32
 17/19 A kérdező kommentje:
Sajnos nem erősödött a második csík, ma reggel már full negatív volt a teszt, úgyhogy tényleg a tüszőrepesztő szuri hatása volt még :( szomorú vagyok, de azért köszönöm a segítséget és a drukkot!
2016. nov. 14. 09:29
 18/19 anonim ***** válasza:
Még ne keseredj el, inszem utan 14.nap tesztelj.Akkor már kimutatják a tesztek!
2016. nov. 14. 22:21
 19/19 A kérdező kommentje:
Sajnos 14. nap is negatív a teszt. Ugyanakkor voltam uh-n es azt mondta az orvosom, hogy nem akar még korán örülni ugyan, de lát vmit, amiből még lehet babó. De gondolom akkor benézte, ha a teszt továbbra is negatív?
2016. nov. 19. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!