Ez problemat jelent? Lehet h rosszat jelent, ezért nem sikerult még?
Uh.-n nem követtük soha, csak ovulacios teszttel, mindig van kozepesen erose masodik csikom akarhanyszor elkezdem a tesztelest ( ovum elott 5nappal)
Es ez a masodik honap h mar elso tesztelos napom pozitiv. Mult honapban ketszer volt pozitiv. Ha most is kètszer van jelenthet gondot? Nemhiszem h ketszer lenne ovum. Az ritka es betegseget jelentene. (Korai petefèszek kimerülèst)
En arra gondoltam h hormongondot mutathat. Pl tul magas LH szint?
Viszont valahol azt olvastam, PCOS nők produkalnak pozi LH tesztet ovu nelkul.
Mik a pco tunetei?
Ui.: nov 16.-án megyek nődokimhoz!
Most vagyok a 9.ciklusnapon.
Általában 14-16 cnapon van peteèrèsem, vagyis pozi tesztem.. de volt mar 17.napon is párszor..
A PCO valójában az inzulinrezisztens állapot következménye: a szervezetben keringő inzulin nevű hormon, amelyből túl sok van jelen, több lépcsőben felborítja a nőihormon-háztartást.
Ezáltal a női ciklus rendszertelenné válhat, olykor a peteérés elmaradozhat; másfelől megemelkedhet a férfihormonok szintje, kellemetlen külsődleges tüneteket produkálva ezzel.
Mindenkinek más és más tünet lesz hangsúlyos.
PCO leggyakoribb tünetei:
-pattanásos, zsíros bőr,
-rendszertelen női ciklus (kevesebb, mint 22 napos vagy több, mint 35 napos), esetleg pecsételő vérzés,
-hajhullás, esetleg kopaszodás,
-erőteljesebb szőrnövekedés (arc, mellbimbók környéke, kar, has).
Ezekbol egy jellemzo.
13eves korom ota szoros a mellem korul es a hasamon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!