Hol szoktátok hőmérőzni magatokat ébredéskor?
Én hónaljban.. de olvastam h hüvelyben kéne?
Szoval Hol kéne és ki hol méri mérte?
Ebben a hónapban kezdtem el eddig mindig szépen enött 35,8 utána 35,9 két napig utána 36,0 éa ma leesett 35,6 ra de miért? Ovu teszt nagyon halvány csík
Ja,és mindegy hol méred,a lényeg,mindig ugyan ott!!
Szájban és hüvelyben szokták javasolni,mert az "valósabb képet mutat"
Értem kedves első!
HOnnan tudod hogy holnap fogok ovulálni? a halvány csík maitt? amugy harmadikára van kiirva az ovom ciklus.hu nál.. vagy a hőleesésböl gondolod?
Akkor kb a ciklusod 8-9.napján vagy?
Egyébként,ha erőssödik a folyásod,akkor onnan is tudhatod,hogy ovulálsz.
ÉRDEKESSÉG:Ha csökken a folyás mennyisége,akkor kb 2-4 napon belül meg fog jönni.
Általában! egyébként a ciklus hosszától függetlenül a 14.napon + - 3 nap szoktak ovulálni a nők. Persze ez nem mindenkire igaz,ezért is van ! az általában szó után.
1.3.és 4. válaszadó voltam.
Hát,akkor azt mondom: Nem tudom más hogy van ezzel,de amikor a fejemben megfordul a gyerek téma,akkor én amikor ovulálok,szó szerint leteperem a párom. Ha olyan hónapom van,amikor éppen az van a fejemben hogy várhat még a gyerek,akkor nem kívánom úgy,mint amikor épp gyereket akarok.
Sok sikert a baba projekthez!!!
Köszia..
a vággyal nálam nincs baj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!