PCO m van. Mellfájdalom mitől lehet?
Figyelt kérdés
Utolsó mensim július. Lehet meg fog jönni kivételesen ,,magátol,,? Baba lehet? Esetleg vmi más a probléma? Köszi az infót :)2016. nov. 9. 21:19
1/6 anonim válasza:
Bármi lehet.
Tesztelj egyet reggel, hátha.
2/6 A kérdező kommentje:
Három napja érzem hogy érzékeny. A teszt már mutatna valamit?
2016. nov. 9. 21:24
3/6 anonim válasza:
Az hogy a teszt mutatja-e attól függ mikor volt esetleg peteérésed...leghamarabb 14nappal utána mutatja de mivel nálad nem lehet tudni, csinálnék egyet.
4/6 anonim válasza:
Mióta kezelik a pcos-ed és az ir-ed? Lehet kezdd hatni.
5/6 anonim válasza:
Mindkettő lehetséges. Talán a menzesz sanszosabb, nekem iszonyat erős PMS tüneteim szoktak lenni. Mikor terhes lettem, semmi tünetem nem volt, csak hogy nincs vérzésem, de az ugye amúgy is ritkán van, szóval a 8. heti hányásig mit sem sejtettem. Pláne, hogy meddőnek kiáltottak ki az orvosok...
Üdv, egy PCO szindrómás sorstárs
6/6 anonim válasza:
vigyázz! a mellfájdalom az agyalapi mirigy jóindulatú megnagyobbodásától is lehet, ami szorosan összefügg a PCO-val és a hormonháztartással. lehet, hogy a prolactin szinted indokolatlanul megnövekedett! Nekem ez volt! A tested azt hiszi terhes és tejet termel, illetve ezért is nem esel teherbe. Azonnal orvoshoz kell menni, persze nem biztos, hogy veled is ez van, de mindenképp nézesd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!