Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megszakításos"védekezés "...

Megszakításos"védekezés " terhesség?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A párommal már egy jó ideje így "védekezünk" eddíg nagyon bevált. Nem vagyunk már annyira fiatalok már van egy 14 éves gyerekünk aki akkor fogant mikor akartuk. M9stca legutóbb akkor voltunk együtt megszakítással mikor félidőben voltam naptár szerint is meg este nagyon görcsölt a petefészkem. Szándékosan nem tervezünk most gyermeket de ha becsúszna akkor örülnénk és megtartanánk. Sok egymásnak ellentmondó információ van erről a módszerröl. Az egyik csoport azt állítja nincs spermium az előváladékban csak ha volt előtte aktus és abból visszamaradt a húgycsőben, így ha csak egy aktus van akkor szinte kizárható a terhesség. A másik csoport azon a véleményen van hogy tertalmaz az előváladék spermiumot. Szerintetek hogy van ez? Milyen tapasztalatok van? Esett már így valaki teherbe? És nem azokra gondolok akik csak azt mondják hogy időben kiszáltak hanem akik tényleg ki is száltak és bizos hogy nem sültek el egy kicsit sem odabent... nem tudom én eddíg közek 16 év óta soha nem estem így teherbe. Csak akkor jött a gyerek mikor szerettük volna.

2016. nov. 8. 11:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mi is így csináljuk, de nem volt még baba belőle. (nem baj, ha jön véletlen)

Én is úgy gondolom, hogy akkor van gond, ha előtte is volt valami és nem volt pisilni a férfi, vagy ha elcsöppen... Az én férjemmel is történt már ilyen, de szerencsére szólt. Ha nem szólt volna én nem tudnám, hogy történt ilyen. A pearl index is csak 8%os teherbeesést mutat így, TÖKÉLETES alkalmazás mellett. 27% meg tipikus alkalmazás. Nos szerintem ebbe sok minden belefér...

2016. nov. 8. 17:02
 12/15 anonim ***** válasza:
Mi is csináltuk párszor. Nem lett baba.(de!! ha semmiképp nem akarnék terhes lenni, akkor normálisan védekeznék, nem megszakítással)
2016. nov. 8. 17:34
 13/15 anonim ***** válasza:
31%
Az 5-ösnek van mit pótolni biológiából.
2016. nov. 8. 18:28
 14/15 anonim ***** válasza:

[link]

Nesze a nagy biológiatudásom:

"Egyes szakértők szerint az előváladék elegendő spermiumot tud "felvenni" az előző ejakulációkból a húgycsőben maradt spermiumok közül ahhoz, hogy terhességet okozhasson. ... Amennyiben a férfi az ejakulációk között vizel, még mielőtt újra közösülne, úgy kiürítheti a spermiumokat a húgycsőből, ezáltal hatékonyabban alkalmazhatja a megszakításos közösülést."

Szerintem nincs mit pótolnom bioszból, mert az előváladékban alapból NINCS spermium. Lehet elnézést kérni.

2016. nov. 8. 18:34
 15/15 anonim ***** válasza:

Nesze biológia:

[link]

De ne csak az absztraktot olvasd, hanem a teljes cikket!

2016. nov. 8. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!