Ha minden hónapban van peteérésem de nem jön a baba a closty segíthet?
szerintem az 1. válaszoló igenis a kérdésre válaszolt.. :)
Closty segithet? - elvékonyitotta a nyálkahártyát - azaz nem nem segitett. :)
Ha van peteérés, minek a closty?
Mióta nem jön a baba?
Nem érdemes elkezdeni ezeket a terapiakat, csak ha már tényleg nincs más út. Ha belekezdesz, egyre több mindent fogsz szedni, mert a mellékhatásokat is kezelni kell.
Először kell egy teljes kivizsgálás, de legalább hormonok vizsgálata, bár ezen lehet, hogy túl vagy.
A closty a ciklust is kitolhatja a nyh vekonyitas mellett.
Gondolj bele, először closty,aztán kapsz tüsző repesztőt, aztán ha nem jön meg, újabb gyógyszereket, hogy megjöjjön. Addigra a saját finoman szabályozott hormonháztartásodat már teljesen hazavágtad.
Persze, tudom, hogy van, akinek nincs más út.
A 8,5 mm nyh nem olyan kevés. Az enyém 7mm volt, szintén vetélés után, és spontán összejött a baba.
Irtam a kerdesben h tudom h elvekonyitja a nyalkahartyat szoval nem adott uj infot azvelső valaszolo
3 eve probalkozunk ebbol masfel evig nem boltvpeteeres es menstruacio pvomat kikezeltek gyogyszerekkel teherbeestem elveteltem 6 honapig szedtem e vitamint mert 4-5 mm volt a hartya mostanra lett jo allapotu.10 honap eltelt veteles ota.a doki sem ajanlotta a clostyt pont a nyalkahartya miatt de a laborok alapjan minden oke mind a 2onknel.teljes hormont nezunk 2 havonta megse jon ossze! Doki a turelmet javasolta de szerintem ez nem normalis h 24 evesen kezdunk neki most legjobb esetben is 28 leszek ha osszejon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!