Megvan a 3. időntúli halvany pozi tesztem is szerintetek?
Varsz hetfoig, keddig.
Veszel egy normalis tesztet. Szerda reggel elso vizeletbol megcsinalod. Egy perc mulva leolvasod az eredmenyt.
Szerintem ne gondolj.
Olvass! Idontulit nem lehet ertekelni, ennyi. Hiaba mondhat igazat, nem latom ertelmet , h valakI miert ad idontuli teszt eredmènyère.. varj par napot aztan menj orvoshoz ha nem jön meg. Gondolkozz logikusan.:) johet a lepontozas!!!! De mielott vki Nekem ugrana.. mi is spkaig vartunk a babara. De nem áltattam magunkat idontúli pozi teszttel
3.? Mikor csináltad a többit? Még egynél el tudom képzelni, hogy terhesség van, csak még annyira korai, hogy később látszik meg a csík, olvastam már é i többször, hogy időntúliból baba lett.
De ha különböző napokon végzett tesztek mind csak időtúliak lettek, akkor ott nem terhesség okozza, mert a hcg nő, és 2-3 nap múlva már kimutatná rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!