Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most mi van? Nem értem! Egy...

Most mi van? Nem értem! Egy nagyon halvány esti időntúli + teszt, és reggeli -!

Figyelt kérdés
26 naposak a ciklusaim,immáron a 29-dik napon tartok!! Nem értem ilyenkor már a tesztnek is mutatni kéne valamit! Cicifájás az van,de menzis görcs nincs!!
2010. febr. 15. 08:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha halványan pozitiv, az annyit jelent, hogy kevés hormon van, mint ki tudott mutatni - olyan, hogy "kicsit, halványan" terhes nincs. Olyan van, hogy van hormon és nem mutatja - tévesen negativ, de olyan nics, hogy nincs hormon és mégis mutat.

A legegyszerübb, ha elmégy orvoshoz, vérvételböl egyértelmüen meg lehet mondani.

2010. febr. 15. 08:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,én is úgy gondolom hogy egyszerűbb orvosnak látni,de csak pénteken,ha addig nem jön meg,és persze tesztet is veszek még,hátha erősödik a csik!!
2010. febr. 15. 08:35
 3/4 anonim ***** válasza:

én ugyanigy voltam, em értettem reggel miért negativ, a pároman knem is mertem elmondani, a 33. napon mentem dokihoz, a babo már ott volt, 2 mm:)

azota már 18 hetes vagyok.

2010. febr. 15. 10:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Gratulálok!! Remélem én csatlakozhatok a kismamák klubbjához! Már nagyon várjuk!!
2010. febr. 15. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!