2 nap van a nem vártig . Szerintetek ez pozi lesz? Nem bírtam ki :D kep lent
Figyelt kérdés
2016. nov. 4. 05:23
11/20 anonim válasza:
Én mindkettőn látok második csíkot, az elsőn mondjuk jobban kivehető, de én a másodikon is látom. Megy a drukk! :-)
12/20 anonim válasza:
Szia! Èn is látom mindkettőn,főleg az elsőn!! Tesztelj 2 nap múlva is ilyennel,reggeli pisiből! De izgulok!:D èn is várok már egy pozitív tesztre,ès úgy tudok örülni ès izgulni , ha másnál látok!! :D Nagyon megy a drukk!
13/20 A kérdező kommentje:
Istenem de jo lenne :)))( mar amikor szívta fel a cuccost akkor lehetett latni es szep rozsaszin amugy , gyorsan lefotoztam eljotttem dolgozni , ez kb 2-3 perc volt , es jöttem is. Kiváncsi vagyok ha Haza erek ugyan ilyen halvány lesz vagy esetleg valtozott e :)
2016. nov. 4. 09:09
14/20 anonim válasza:
Én is látom, és ugyanilyen facelle tesztem volt nekem is, pont így indult, nagyon korán teszteltem és irtó halvány volt. MInden nappal erősebb lett. :)
16/20 A kérdező kommentje:
Remelem az lesz :) koszi szepen
2016. nov. 4. 20:33
17/20 anonim válasza:
Szia, teszteltél újra? Mi újság? :-)
18/20 A kérdező kommentje:
Szia :) még nem :) a hét vége fele tervezem hogy ne legyen kétséges es ne kelljen vele szemeznem ha tényleg ugy van :) irok mindenképp hogy hogy sikerült :)
2016. nov. 7. 10:17
19/20 anonim válasza:
14-es vagyok. Ha ez valóban halvány pozi volt, akkor most már egyértelmű lenne. nekem már másnap az volt. :) DRukkolok!
20/20 anonim válasza:
Mi újság veled, kedves kèrdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!