Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Facelle teszt szokott szellemc...

Facelle teszt szokott szellemcsíkos lenni?

Figyelt kérdés

Ma reggel csináltam meg,és kijött a második csík,de iszonyat halványan.Próbáltam fotózni,hát,nem sok sikerrel,mert szerintem nem látszik a fotókon.Rászerkesztettem kicsit,na úgy azért már jobban kivehető.Élőben viszont én látom a csíkot,és színe is van.

Megnéznétek nekem?

[link]

[link]

[link]

2016. nov. 3. 09:46
1 2
 11/16 anonim válasza:

Sajnos 2 hónappal ezelött nekem is fals pozitîv volt a,facelle! 😧

Sőt a gabriell is! Nem voltam terhes sajnos!

2016. nov. 3. 13:27
 12/16 anonim ***** válasza:
Engem többször is meg viccelt ez a teszt! Természetesen baba sehol nem volt. A bele martós változata jobb.próbálj más tesztet.
2016. nov. 3. 14:35
 13/16 anonim ***** válasza:

SZia !

Én vagyok aki több képet is linkelt.

Teszteltél?

Remélem örülhetünk !:)

2016. nov. 4. 09:22
 14/16 A kérdező kommentje:
Szia!Köszönöm az érdeklődést!Sajnos negatív.Csináltam egy ugyan olyat reggel,aztán biztos ami biztos csináltam egy Facelle tesztcsíkot is.Mindkettő negatív :( Nem értem én már ezt :( El vagyok keseredve teljesen.Akik nem szeretnének babát azoknak egy véletlentől is sikerül,akik pedig mindent megadnának érte azoknak pedig hónapokat,éveket kell várni :( Nem érzem ezt igazságosnak :( Nagyon csalódott vagyok!
2016. nov. 4. 16:27
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia.én vok akit meg viccelt a teszt!

Tudom milyen rohadt érzés azért is írtam csinálj másik tesztet.

Mi több mint három évvel ezelőtt várunk a babára.és teljesen igazad van egyett értek veled. Körülöttem is abortuszra mennek szülnek. ..véletlen esnek teherbe. Stb... Nqgyon szarrr érzés.

2016. nov. 5. 08:45
 16/16 anonim ***** válasza:
Sajnállak benneteket! Vagyunk még így páran. Mi is három éve... az utóbbi egy évben két vetéléssel... nagyon rossz, de azért soha ne adjátok fel!
2016. nov. 5. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!