Facelle teszt mindig ilyen szellemcsíkos? + Kép
Ez már a második ilyen facelle tesztem, amin rögtön kijön ez a második nem tudom csíknak nevezhető -e valami...
Először rózsaszínes, de aztán ahogy szárad a teszt úgy megy át ilyen szürkésbe.
Száradás után is látszik.
Ez másnál is előfordult?
Ez nem szellemcsík szerintem. A múltkor én is használtam Facelle-t, és negatív volt, teljesen hómező.
Talán pozitív lesz az, csak még várni kell pár napot hogy nőjön a hcg szint egy kicsit.
Köszi :)
Igazából már erősebbnek kellene lennie, mert múlt hónapban nagyon kevés barnázásom volt, betudtam menstruációnak, de mivel furán érzem magam, nem hagyott nyugodni a dolog. Jövő héten pénteken kellene megjönnie, persze a múltkori kevés menzesz miatt teszteltem.
Köszönöm a drukkot és a válaszokat is! 😊
Akkor két facelle teszt talán nem téved.. Bár nagyon nagyon halvány.
Szia! En ilyenkor,ha nem tudom eldonteni,kicsit meg szoktam szerkeszteni!
Szerkesztettem a tieden is,de en a csikot sajnos fehernek latom,vagyis igy negativ!
De kivanom,hogy az legyen amit szeretnel!!! :)
De ha csak az altalad feltett kepre nagyitunk en azon is csak a feher helyet latom,nincs semmi szine ami pozira utalna!
Azert nehany nap mulva tesztelj ujra! :) drukkolok :)
Köszönöm szépen neked is!
Ez a múltkori tesztcsík.
Megnéznéd nekem ezt is, ha nem nagy kérés? 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!