Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5 hete késik teszt negatív ....

5 hete késik teszt negatív . Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Ma kell-e e meg jonnie de semmi elő jele nem volt .. dokinal voltam hétfőn kell vissza mennem de semmit nem mondott hányingerem van többet eszek folyasom van .. szerintetek lehetek babas ?:)

2016. nov. 3. 09:10
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Na csináltál tesztet?
2016. nov. 8. 15:04
 32/39 A kérdező kommentje:
Igen csinaltam , negatív .. :( péntekre kaptam időpontot nőgyógyászati maganrendelesre :) kérdezte mi a panaszom el mondtam annyit mondott hogy lehet később volt a beágyazodas és meg nagyon pici .. és meg bármi történhet es 12 hetes koromig nem szeretne el mondani .. de kérem miért jobb az hogy nem mondja el es engem meg esz az ideg?( ezzel artva a babának.) de ténylegesen pénteken kiderül mi áll a dolog mögött !:)
2016. nov. 8. 18:00
 33/39 anonim ***** válasza:
Fájdalom,de szerintem kamuzol kérdező. Ilyen hülye orvos nincs,vagy ha van pereld be mert nem érdemel diplomát. Mi az hogy 12hétig nem mondja el? 6hetesen már dobog a szíve és látszik UH-n is. Szép is lenne ha 12hétig nem mondana rá semmit,pedig már ott ficánkol egy pár centis gyerek a képernyőn és tapintással is meg lehet mondani pár hetesen hogy terhes vagy vagy nem.
2016. nov. 8. 18:49
 34/39 A kérdező kommentje:
Nem kamuzok baratnomnek sem mondta el 12 hetes koráig!! Mert elvetelhet felszivodhat bármi történhet
2016. nov. 8. 19:04
 35/39 anonim ***** válasza:

Kar veled es a hulye kerdeseddel foglalkozni!!!!

Erdekes, a citologiat levevő orvos, aki bejelolte a papiron, hogy terhes es azt mondta szedj gravidat, az sem mondja el, hogy terhes vagy, majd csak 3 het mulva! Ugye? Lelet sehol!!!

Majd felhivsz egy masik maganorvost, elmondod, hogy mi a panaszod es latatlanban o is teljesen veletlenul azt mondja, hogy 12 hetes korig nem mondja el, hogy terhes vagy, még ha ugyis van, akkor sem!

Tudod mit?Meselj inkabb innentol kezdve a terhessegedrol annak, aki megcsinalta neked a gyereket! De ezek utan gondolom az sem lenne csoda, ha azt irnad, hogy szeplotelen fogantatasrol van szo...

2016. nov. 8. 20:43
 36/39 A kérdező kommentje:
Nem kell ide írnod ha ennyire szúrja a szemed ;) kar hogy ennyire unalmas az életed hogy mindenkivel kotekszel de nem baj pénteken ha írok ra josz te szerencsétlen 😉 De remelem a te urad véletlen kurt fel mert ha ilyen anyám lenne fejbe lonem 😉 Szerencsétlen :)
2016. nov. 8. 22:14
 37/39 A kérdező kommentje:
Valogasd meg a szavaidat te .. nekem normális párom van lehet neked nem ;) ilyen asszony mellé senkit nem adnék nem hogy gyereket meg férfit .. hot idióta ;)
2016. nov. 8. 22:17
 38/39 anonim ***** válasza:

Na, latod, kerdezo, ez vagy te, ez a te igazi éned! Most megmutatkozott, hogy milyen is vagy valojaban.

Kar lenne minositenem teged, hisz sajat magad minositetted azzal, amit irtal, ahogyan, amilyen stilusban irtad... A helyesirasrol es egyebekrol ne is beszeljunk.

Tudod, vegig lehetett erezni, hogy valami nem stimmel veled, de most kiderult,hogy mi is a legnagyobb baj...

Tudod, mivel mar szerintem egyetlen korabbi valaszolo sem hisz neked, azt sem fog senkit erdekelni, ha hatosikreket varsz :-D

En torlom is inkabb a kerdesedet a megvalaszoltjaim kozul, hogy még csak veletlenul se lassam, hogy mit talalsz majd ki legkozelebb!

Remelem jot szorakoztal azon, hogy itt probaltal hulyere venni ertelmes embereket!

2016. nov. 9. 12:45
 39/39 anonim ***** válasza:

Létezhetetlen,h egy doki nem mond / mutat meg egy 9 hetes terhességet.

Ilyen nincs.

2016. nov. 9. 13:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!