5 hete késik teszt negatív . Lehetek terhes?
Hat en még ilyet nem hallottam soha eletemben, hogy elmegy valaki egy nogyogyaszati vizsgalatra es nem mondjak meg az illetonek, hogy terhes-e...
megkerdezted, hogy "Doktor Ur, terhes vagyok?" es erre azt mondja, hogy "megtudja 3 het mulva" !!?
Ilyen a vilagon nincs!!
2-szer maradt ki a menstruaciod, legalabb 8 hetes terhesnek kell lenned es még csak most akarsz tesztet venni es 2 orvosi vizsgalat utan is még majd megöl a kivancsisag, es nem tudod hogy deritsd ki, hogy terhes vagy-e...
Hat, ne haragudj, hogy egy ezt irom, de valami nem ok veled sem, nem csak a dokival... hany eves vagy?
Hidd el, en csak segiteni akartam neked, a citologiadat is en elemeztem ki stb., az osszes 63%-os valaszolo en vagyok, 2 gyermekem van...
Ezert is furcsa nekem ez a tortenet.
Leletetet sem kaptal multkor sem es most sem?????? Hihetetlen!
Felelotlensegre vall reszedrol, hogy a mai vizsgalat utan is ugy jottel el az orvostol, hogy még mindig nem tudod, hogy terhes vagy-e... En nem nyugodtam volna bele ebbe a valaszba, hogy majd 3 het mulva megtudom!!! Mikozben azt mondja az orvos neked, hogy szedj gravidat!! Tudod mi az? Terhesvitamin! Annak mondja az orvosa, hogy szedjen terhesvitamint, aki terhes!
Arrol nem is beszelve, hogy ha valoban kisbabat varsz, akkor ilyenkor mar lassan menned kell a kulonbozo vizsgalatokra, vervetel stb., vedonoi tanacsadas, te meg még csak a nyomozgatasnal tartasz.
Ha esetleg rosszul lennel, begorcsolnel, vereznel a munkahelyeden, otthon, barhol, senki nem is tudja, hogy terhes vagy...
Heteket varsz ra, hogy kideruljon? Az utolso tesztelesed is ota gondolom tobb het telt el, azota nem tudtal egy masik tesztet venni?
Inkabb a tesztet csinalnad, minthogy itt irkalsz!
Bar legkesobb majd a 40. heten ugyis kiderul, addig raersz :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!