Valószínű terhes lettem. Hogyan tovább? 17/L
En is 17evesen lettem terhes.nem voltam egesz 18mikor szultem.
Estin befejeztem a sulit,aztan jott a teso,20 evesen.utana a ket gyerek mellett szakmat tanultam.nehez volt,de semmi penzert nem csinalnam maskepp.
Ma mar iskolas nagyfiuk,irto jo dolog fiatal szulonek lenni.nem csak az anyjuk vagyok,a barjuk,pajtasuk is.minden hulyesegben benne vagyok.kommandosat jatszunk a jatszin,ha epp azt szeretnek.
Persze,biztosan van idosebb anyuka is,aki ugyan igy yerek tud lenni a gyerekevel.de fiatalon konnyebb.
Buszke vagyok rajuk is,es magamra is.
Van eletem a gyerekek mellett,mindig is volt.soha senki nem szolt azert ha egy-egy este elmentem kicsit baratnokkel.tobb nem is hianyzott.a mamak alig vartak,hogy vigyazhassanak rajuk.
Mi eleg hamar sajat labra alltunk az elso gyerkoc utan.igaz az En parom 22 volt mikor szultem,es akkor mar 2,5 eve fix munkaja volt,volt megtakaritott penze.mindent mi vettunk a gyereknek.a mamak csak oromvasarlast tartottak,arrol meg lebeszelni sem lehetett volna oket.
A mi esetunkbol kiindulva tartsatok meg :)
Én sem vetettem volna el soha a gyerekemet. Még 17-18 évesen sem. A párom (aki ma már férjem) elment volna dolgozni és lett volna valahogy (egyszer jártunk úgy 18 évesen, hogy 3 hónapig nem jött meg...végül nem volt semmi).
Most kismamaként ugyanígy gondolom, szép és átgondoltnak tűnik, ahogy írsz, nem tűnsz egy együgyű buta lánynak...
DE! Még nagyon fiatal vagy. Sokat alakulhat még az élet. Fel kell készülnöd arra is, ha éppen apa nélkül maradsz a babával...ilyenkor még nem tudni, hogyan alakul. Az is lehet örökre együtt lesztek...
Az szép, hogy megtartanád. Én veszítettem el babát, akit nagyon szerettem volna...tudom milyen érzés...Az abortusz persze más. De lelkiismerete mindenkinek van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!