Nemiéletet éltünk a párommal. Nem mentem el benne és az előváladekom ( ami már az előjátékban megjelent és le lett törölve ) nem tartalmazott spermát mivel nem élveztem el 3 napja. Három nap alatt vizeltem és fürödtem sokszor . Nincs terhesség ugye?
:DDDDD
Szebbé tetted az estémet a vicces kérdéseddel, köszönöm!
Azért nem tartalmazott spermát mert nem élveztél el 3 napja?! Azt sem értem, hogy hogy jön ide, hogy sokat vizeltél és fürödtél, egyik sem befolyásolja, hogy lesz-e sperma az előváladékodban, ahogy az sem, hogy nem élveztél el x napja!
Ha védekezés nélkül szexeltetek, akkor lehet terhes. Ennyi.
A kabàtom kényelmes,apàmnak körszakàlla van és szeretem a gesztenyepürét.
Ugye nem terhes a szomszédasszony?...
Vegye már fel valaki, hogy egy felvilágosítás hogy zajlik most, és tolja föl youtube-ra! Lécci!
Egyszerűen megöl a kíváncsiság, hogy ott mondják ezt a sok baromságot? Bezzeg amit kéne, azt meg elhallgatják.
Esetleg ruhás szex? Az a nektek való! 😉
Hát ez cum-cum kispajtás! Lehet, hogy te 3 nap alatt brunyáltál egy missisipit de fogalmad sincs az egészről ami a szexet illeti! 3 nap=72 óra, pont annyi amennyi időtök van gyógyszert íratni ha nem akartok csemetét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!