Misseb ab. után mikor estetek teherbe?
8 éve az első terhességem missed ab lett. Én nagyon szerettem volna minél előbb újra terhes lenni. Így 2 hónap múlva már az is voltam. Minden rendben volt.
Most terveztük a kistesót. Elsőre össze is jött, de szeptember 7-én missed ab lett.
Október 13-án megjött, és mi már most nem védekezünk.
Még kb. 10-12 nap és kiderül összejött-e.
Nekem is 8 hetesen volt missed ab áprilisban. 30 nap múlva jött meg, onnantól nem védekeztünk. Júniusban estem teherbe.
Nem feltétlenül könnyebb ilyenkor a teherbeesés, van, aki ugyanúgy sokat vár a babára.
Ha nagyon nem vagy még felkészülve az újabb terhességre, menj esemény utáni tablettáért. Bar az a hormon bomba most biztos nem hiányzik a szervezetednek egy vetélés után.
Nekem áprilisban volt egy spontán vetélésem (8 hetesen)...utána a következő menstruációig vártunk, majd próbálkoztunk. Nekem nem volt lelkierőm várni, "védekezni".
Végül júliusban lettem várandós :)
Kívánok kitartást, mihamarabbi babásodást!
Nekünk a doki 2 ciklus kivárását javasolta, utána elsöre sikerült. Elötte majdnem 8 hónapig próbálkoztunk!
Ismerek olyat akinek már meg se jött utána, le is szidta a doki, d nem volt végül gond a babával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!