Ti akik napra pontosan írjátok, mikor estetek teherbe, hogyan számoltátok ki?
Figyelt kérdés
Ez a kérdés ihletett, és még valaki nekemugrana, nem kötekedésnek szánom, hanem valóban érdekel. Köszönöm előre is !! :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
2015. máj. 5. 20:21
1/14 A kérdező kommentje:
A havi 1 aktus jutott eszembe, de az meg nehezen megoldható, főleg ha az ember kisbabát szeretne! :)
2015. máj. 5. 20:22
2/14 anonim 

válasza:

Én mértem a hőmet nagyon régóta, így tudtam mikor volt peteérésem, innen tudtam a fogantatás napját.
3/14 anonim 

válasza:

Homeroztem, es abban a hónapban, csak egyszer voltunk együtt azokban a napokban.
4/14 anonim 

válasza:

Én háromszor lettem havi 1 alkalomtól terhes. Először a 7. napon, másodszor az 5. napon (utána férjem elutazott két hétre). Harmadik gyereket is terveztük kb. 2 év korkülönbséggel, addig is a ciklusom és a korábbi tapasztalatok alapján naptár módszerrel védekeztünk. Akkor a 15. napon estem teherbe :)
5/14 anonim 

válasza:

Mindkét gyerek úgy jött össze, hogy előtte-utána pár hétig nem szexeltünk. Így könnyű volt.
6/14 A kérdező kommentje:
Tehát akkor többnyire a hőmérőzés a kulcs :) Köszönöm hogy válaszoltatok, gratulálok a gyerkőcökhöz. :)
2015. máj. 5. 20:45
7/14 anonim 

válasza:

A párom külföldön dolgozik, ráadásul én is hétközben más megyében voltam a munkám miatt, szóval nem volt nehéz rá emlékezni. A 14. napon sikerült. Épp a feladási fázisban voltunk, 4 éve vártunk a babára, és úgy döntöttünk kicsit jegeljük a témát. El sem akartam hinni, mikor pozitiv lett a teszt. :)
8/14 anonim 

válasza:

Off: olvasom a hozzászólásokat és azt vettem észre, hogy olyan helyeken ahol a férfi ritkán van otthon a munkája miatt olyan hamar összejön a baba. Azok meg akik naponta/ két-három naponta együtt vannak, azoknál meg hónapokat, éveket kell várni. Én is az utóbbihoz tartozom sajnos (mondjuk a második baba lenne ha jönne). Ismerek nagyon sok sofőrt aki külföldön dolgozik, 2-3 hetente vannak csak otthon és a feleségek csak úgy pottyantjak ki egymás után a babákat. Nem tudom mi lehet a titkunk, talán a ritka együttlét? Vagy tényleg az is kozrejatszhat, hogy nagyon kívánják mar egymást, ettől nem érződik úgy mintha monoton gyerekcsinalas lenne?
10/14 anonim 

válasza:

Nálunk is egyértelmű volt, mert a férjem nagyon sokat dolgozott este6-reggel 6ig. Hétközben ugye én akkor mentem dolgozni, mikor ő hazajött, mikor hazajöttem, ő meg még aludt, vagy már készült dolgozni menni. Hétvégén, ha nem kellett mennie, akkor végre kipihente magát. Aztán jött egy szabad hétvége, elutaztunk és pontosan a megfelelő időben volt :D Annyira nem számítottunk rá, de örültünk. Lassan meg is születik a lányunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!