Lehetek így terhes?

Figyelt kérdés
oktober 3-án (késett 1-2 napot, de ez máskor es előszokott fordulni) megjött rendesen a menstruációm, normális mennyiség, normál hossz. Majd megjött megint október 19-én, gyengébben, de még ma is véreztem. Kicsit hőemelkedésem van, de a torkom is faj, lehet beteg leszek... olvastam hogy felfázás miatt is lehet ez, nem tudom, hogy felvagyok-e felvoltam fázva, de elég lengén öltözködtem a hideg ellenére is.. olvastam, hogy volt akinek megjött kétszer egy hónapban és terhes volt... belém nem élveztek, de volt néhány alkalom amikor nem védekeztünk a párommal.. nagyon félek

2016. okt. 27. 18:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Holnap vegyél tesztet és megnyugszol :)!
2016. okt. 27. 18:55
 2/6 A kérdező kommentje:
nyaralok, így csak hétfőn tudok majd venni... nagyon parázok..más terhességre utaló tünetem nincs is, se mellfeszülés, se semmi..
2016. okt. 27. 18:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igazából neked semmilyen terhességre utaló jeled nincs. Nem is tudom hol olvastad, hogy, ha kétszer megjön, az a terhesség jele, mindenesetre nagy baromság. Ha terhes lennél nem jött volna meg, maximum egy kisbarnázás lettvolna, nem normál menzesz. Hormonzavar viszont lehet, menj nődokihoz.
2016. okt. 27. 19:19
 4/6 A kérdező kommentje:

itt gyakorikérdeseken olvastam, hogy volt aki így járt...

akkor nem lehetek terhes?

ha nem lett volna olyan alkalom, hogy nem védekezünk, akkor nem is kerestem volna rá, de azota már minden terhességre utaló tünetet bemagyarázok magamnak..

2016. okt. 27. 19:22
 5/6 A kérdező kommentje:
A második nem normál menzesz volt.. napi 2 3 tampon, a vége felé 1 2
2016. okt. 27. 19:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Mikor nkem megvolt 2×1honapban cisztam volt..
2016. okt. 27. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!