Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha késik a menzeszem már pár...

Ha késik a menzeszem már pár napja akkor lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Van olyan hogy egy kaját nagyon szívesen megennek de amugy reggelente semmi hányinger semmi...voltam nőgyógyásznál megvizsgált ultrahangot is csinált de nem hasit.Akkor is meg tudta volna állapítani hogy van e baba?csak mert így külön nem kérdeztem rá:/
2016. okt. 26. 20:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Természetesen lehetsz,teszt mit mond?Hiába vizsgált a doki,sajnos ilyen korai terhességet még nem lát.
2016. okt. 26. 22:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Sokmindentől késhet a menzid. Ha a teszt pozitív akkor terhes vagy. A Doki hüvelyi UH-n már 5 hetes terhességet lát ( petezsákot) kb 6-7 hetesen érdemes el menni mert akkor már látja az embriót és van szívhangja :) 29 hkm
2016. okt. 27. 06:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Tesztet kéne először csinálni!
2016. okt. 27. 08:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha nemi élete élsz védekezés nélkül, és a menzeszed is késik, akkor igen, lehetsz terhes. De más okból is késhet. Az orvos meg ilyen korai terhességet nem lát az UH-on. Tesztelni kellene.
2016. okt. 27. 08:53
 5/7 A kérdező kommentje:
Az 5.hét még tuti nem volt mé mikor voltam..odafigyeltunk mindig hogy ne legyen baleset belőle de így is megeshet a dolog ha jól tudom.ma fogok tesztet csinálni egyet d.utan egyet pedig majd reggel csak nem tudom hogy az mennyire lesz pontos...nem aggódnék csak nem szokott késni és a melleim is eléggé fájnak
2016. okt. 27. 16:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Majd írd meg az eredményt.
2016. okt. 27. 17:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Ez egyelőre negativ de akkor miért késik? Nem értem mert egyébként nem észlelem a terhesség jeleit de mégis furcsán érzem magam
2016. okt. 27. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!