I love horse kérdése:
1 hónapja késik a menzeszem terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Most 15 éves vagyok és egy honapja lefeküdtem a fiummal és azóta nem jött meg lehetseges hogy terhes vagyok vagy csak stressz mert mostanaba sokat stresszelek2016. szept. 13. 20:48
2/7 anonim válasza:
Mindenképp menj dokihoz. Ha terhes vagy azért ha meg csak a stressz akk legalább az éves rákszűrésen is átesel. Esetleg irass fogamzásgátlót fel h ilyentől ne kelljen félned!
3/7 anonim válasza:
Csinaltal tesztet? Sztem is menj el dokihoz.
4/7 A kérdező kommentje:
Még nem voltam orvosnál majd megyek.
Éves rákszürésen már voltam ott nem volt semmi baj.
2016. szept. 14. 05:19
5/7 anonim válasza:
Azért egy teszet csinálhatnál. A majd elmegyek dokiból dologból könnyen lehet, hogy csak 2-3 hónap múlva mész el amikor már késő.
6/7 anonim válasza:
Ha baba akkor gondolom nem akarjatok megtartani. Az abortuszt csak a terhesseg 12.heteig csinaljak meg. Te mar legalabb 8 hetes vagy ha terhessegrol van szo. ( a z utolso menstruaciodtol szamoljak a heteket). Szoval mielobb teszt es orvos nehogy kicsusz az idobol.
7/7 anonim válasza:
A teszt választ adhat a kérdésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!