Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Medi-lab terhességi teszt...

Medi-lab terhességi teszt szellemcsík?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nem nagyon vagyok jártas terhességi tesztekben :) ezért teszem fel a kérdést. Ma vettem a gyógyszertárban medi-lab tesztet.

Aztmondták ma meg is csinálhatom,de akárhogy forgatom,ott van egy 2.halvány csík,képet mellékelek. Nyílván nem tudom úgy átadni képen,ahogy én látom,ezért szerkesztettem picit,bár lehet h nem is látszik.

A 27 év alatt ez a 4.terhességi tesztem,de még soha egyiken sem láttam ilyen 2.csíkot,ezért fordulok hozzátok. Ismételjem meg reggel,vagy vegyem teljesen negatívnak?

Szégyen vagy nem szégyen,de nem tudom mikor is kellene megjönnie,az előző menstruációmat nem jegyeztem fel és +-3 nappal tudom csak belőni a pontos idejét. 30-32 naposak a ciklusaim. 1 biztos,a héten kellett volna/kellene megjönnie. Nem tudom számít-e,de tesztelés előtti 1 órában ittam fél liter kólát de előtte semmit.

Köszönöm szépen ha válaszoltok!

[link]

2016. okt. 27. 16:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Latok rajta valamit :) sztem ismeteld meg 2-3nap mùlva.
2016. okt. 27. 16:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mintha lenne rajta valami. Néhány nap múlva ismételd meg reggeli első vizeletből.
2016. okt. 27. 16:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az előttem szólókhoz, én is látok rajta valamit, pár nap múlva ismételd meg. :)
2016. okt. 27. 17:05
 4/5 A kérdező kommentje:

Huhh köszönöm :)

És ha reggel ismételném? Nem lenne erősebb a 2.csík?

2016. okt. 27. 17:08
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos.. 2naponta duplazodik a hcg. De probat megèr!:) 2#
2016. okt. 27. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!