Ma a baratommal gumi nelkul csinaltuk, nem elvezett belem, mert kivette es utanna kiverte, a tegnap is kiverte maganak otthon. Az erdekelne, hogy lehetek e terhes ha nem kerult spermium a huvelyembe? Esetleg a tegnapi bent maradt ott a . Attol?
Igen,lehetsz várandós. Az esély 50-50% tehát vagy terhes leszel vagy nem.
Ismerek pár olyan embert akinek így lett kisbabája és itt is írták páran.
Szedj fogamzásgátlót vagy húzzon óvszert a barátod,de amúgy több féle védekezési módszer is van.
Ha meg beüt a chrack akkor 72 órás tabi.
Ha az sem segít terhesteszt vagy doki
nem életvezetési tanácsot kértél, de azért leírom,hogy én nem is lennék együtt ilyen felelőtlen pasival. mármint a dolog kettőtök hibája volt, de elég gáz,hogy utólag is így áll ehhez.
szerintem menj el eseményutániért és egyúttal kérdezd meg a nődokit milyen védekezési módszert ajánl neked.
ha most nem is lesz baj, de tényleg a tűzzel játszotok. és te szívod meg, te vagy a nő.
Nekem is fura, hogy 20 évesen feltetted ezt a kérdést.
Amúgy lehetsz terhes, de nem valószínű, elég sok minden kell klappoljon a teherbeeséshez, nem elég csak egyszeri alkalom, pláne ciklus vége fele, vagy az elején.
Persze ettől még az ördög nem alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!