Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélye, hogy két...

Mennyi az esélye, hogy két egészséges ember esetén megszakítással teherbe esik a nő?

Figyelt kérdés
A kérdés adott.

2016. okt. 26. 18:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
80%

Pont azt pontoztatok le ami igaz.. 35% az eselye.

100 paron vegeztek vizsgalatot/ ertekeket neztek. Az index eredmenye 100bol 35 no lett terhes megszakitasos egyuttlet mellett! ;)

2016. okt. 26. 21:12
 12/23 A kérdező kommentje:
Nem lenne gond a baba. Csak kíváncsi voltam. :)
2016. okt. 26. 22:49
 13/23 anonim ***** válasza:
57%
4 evig vedekeztunk igy,sosem lettem terhes. Utana eldontottuk h johet a baba es 3 honap alatt jott ossze. Szules utan szinten ezzel a modszerrel vedekeztunk,azota se lettem terhes. Valoszinuleg parom olyan alkat,akinek az elovaladeka nem nagyon tartalmaz himivarsejtet. O 15 eve igy vedekezik es senkit nem ejtett teherbe elottem sem:)
2016. okt. 27. 12:31
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

A Pearl Index azt jelenti, hogy az adott módszer mellett EGY ÉV ALATT hány nő esik teherbe 100-ból.

Tehát ez nem százalékos arány.

Azt meg nem írta a Kérdező, hogy egyszeri eset volt-e vagy hosszabb ideje így "védekeznek". (Mert a megszakítást ugye ne nevezzük annak...)

Az is necces, hogy "két egészséges ember", mert ez mégis mit jelent?

Akinek nem volt gondja korábban, az általában nem vizsgáltatja ki magát a meddőségiben, hogy megnézze, "egészséges-e"?

AZ hogy nem drogoztok, nem dohányoztok, sportoltok, esetleg senkinek nincs krónikus betegsége, még nem jelenti azt hogy termékenyek vagytok, sem külön külön, sem hogy együtt...

2016. okt. 28. 17:18
 15/23 anonim ***** válasza:
52%
Nincs sok esélye. Én több, mint 10 évig csináltam, nem lettem terhes, most, hogy élesben csináltuk pár hónap alatt terhes lettem. Barátnőm 5 évig csinálta megszakítással, élesben 2 hónap alatt lett terhes. De sokkal kevésbé hatékony, mint a fogamzásgátlás és láthatod, h sok nő nem volt olyan szerencsés, mint mi. Ha nem akarsz gyereket védekezz, ha akarsz akkor pedig ne, ez ilyen egyszerű és akkor nem kell a megszakítással bajlódni, szerintem a pasinak is jobb, ha nem kell kirántania orgazmus előtt.
2016. okt. 28. 18:52
 16/23 anonim ***** válasza:
59%
mi másfél évig védekeztünk megszakításosan napi 1-3 alkalommal szeretkeztünk nem lettem terhes viszont mikor elkezdtünk próbálkozni azonnal. szóval pasi függő páromnak rengeteg az előváladéka de ezek szerint nincs benne spermium igazán
2016. okt. 29. 01:09
 17/23 anonim ***** válasza:
73%

Évek óta így védekezünk, nem estem teherbe. Az előváladék egyáltalán nem tartalmaz spermiumot mert azt a A Cowper-mirigy termeli borsó nagyságú, tubuloalveoláris, mucintermelő mirigy. Női megfelelője a Bartholin-mirigyek.

A húgycső hártyás része előtt fekszik, kivezető csövük 4–5 cm hosszú, a bulbus alsó falán nyílik. A mirigy váladéka az áttetsző, tiszta, nyúlós, enyvszerű előváladék. Henle szerint szerepe, hogy a húgycsövet a húgy csípős hatásától megóvja; biztosítja a kilövellt ondó gyors és veszteségmentes áramlását.

A váladéka már nemi izgalomkor megjelenik és sikamlóssá teszi a makkot.

A spermiumok pedig a herében termelődnek. Anatómiai korlátai lennének, hogy a kettő egyszerre távozzon így a megszakisásos terhességeknél 99%ban arról van szó, hogy a partner elkésett, mégsem vette ki időben és az első adag a hüvelybe került.

A fentiek alapján az előváladékban csak akkor tartalmazhat élő spermiumot ha előző aktusból a húgycsőben maradtak! De nem véletlenül van meddőnek nyilvánitva egy férfi bizonyos spermaszám alatt, ez a pár ml ami ott maradt nem biztos, hogy képes elvégezni a feladatát.

2016. nov. 1. 10:37
 18/23 anonim ***** válasza:
47%
Dehogy pár ml, bocsánat elirtam maximum pár cseppre kell gondolni. Aki az a típus hogy csak "rá kell nézni" annak ebből is lehet babája de szerintem ez kb olyan gyakori mint a terhesseg alatti menstruáció.
2016. nov. 1. 11:20
 19/23 anonim ***** válasza:
50%

A terhesség alatti menstruáció speciel annyira nem ritka...

Akkor a saját lányodnak mit mondanál? Blablabla máshonnan jön, tegye csak be a Béla gumi nélkül, nem lesz gond? Az ilyen nagy okoskodás csak erősíti a tévhitet, hogy felesleges a gumi. Nem csak az a kérdés milyen tudás van a fejedben, hanem az is, milyen formán használod fel. Jelenleg ezzel a hozzászólással csak több indokot adtál egy rakat tini olvasónak arra, hogy milyen kifogásokkal tudják meggyőzni a csajt, hogy felesleges a gumi. Büszke lehetsz magadra!

2016. nov. 1. 13:07
 20/23 anonim ***** válasza:
95%

A saját lányomat egyrészt próbálom majd úgy nevelni, hogy a szexualitást a helyén kezelje és ne feküdjön alá az első fiúnak aki szépeket mondd neki egy hét járás után. A tini fiamat pedig becsületre és tisztességre nevelném, és akkor nem fog olyat kérni a lánytól, ami csak neki kényelmes..

Bocsánat, amiért nem az óvszereket népszerűsítem vagy éppen a fogamzásgátlót reklámozom, de én itt a megszakitással nem a hetes-hónapos tini szerelmekre gondoltam hanem a tartós kapcsolatokra, házasságokra ahol már az sem feltétlen baj ha becsúszik a baba.

Ha a tiniknek kéne tanácsot adnom akkor egyértelműen az óvszer, mert a nemi betegségektől csak az véd!!

Sajnos a többség mégsem preferálja, inkább tömik magukat hormontablettákkal 14 éves kortól mert az sokkal kényelmesebb.. Ha egy tini kételkedés nélkül rávehető arra, hogy holmi fiús ígéretek miatt kockáztasson az már régen rossz..dehát manapság nem úgy vannak már nevelve ahogy régen. Egyébként szerinted dédanyáink idejében amikor még se tabletta se óvszer nem létezett, hogyan gátolták a fogamzást?

2016. nov. 1. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!