Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Peteérés után 6-7nappal...

Peteérés után 6-7nappal hányinger, hányás. Volt valakinek ilyen?

Figyelt kérdés
most vagyok 6 vagy 7nappal ovu után,és a reggeli kávém kikivánkozott belőlem(ki is jött) van esetleg olyan akinek volt beágyazódás idején hányingere? nekem még ilyen nem volt sosem,és máskor a mellem is mensi elött pár nappal kezd fájni most viszont ovu után 1.nap óta majd leszakad. reménykedhetek?

2016. okt. 26. 09:37
 1/5 anonim ***** válasza:

A hányingert a megemelkedett hcg szint okozza,mivel még mostanában fog beágyazódni így nincs emelkedett hcg szint,tehát ezt nem egy lehetséges terhesség okozza.

Mellfájdalom nekem 2x volt ovu után,akkor nem voltam terhes.Meg ovu után 1 nappal nem is jelezhet ez sem babát,ez most egy ilyen ciklus.

2016. okt. 26. 10:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 7. dpon volt egyetlen délután hányingerem de szerintem teljesen más okok miatt. Azóta sincs. Pozitív tesztem viszont van már.
2016. okt. 26. 10:57
 3/5 A kérdező kommentje:
akkor lehet mégis csak a pozi teszt miatt volt nem? :) akkor reménykedek hátha nekem is igy jelzi esetleg a beágyazódást
2016. okt. 26. 18:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem ovu után egy héttel volt jópár napig. Én azt gondoltam, hogy valamit összeszedtem. Egész nap tartó gyenge hányinger és fejfájás (még mindig lehet, hogy csak beteg voltam). Nemvárt előtt 3 nappal pozitív teszteltem, mostmár 5. napja késik, tesztem azóta is pozi :) mostmár tudom mi miatt van hányingerem.
2016. okt. 27. 09:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Gratulálok neked! :) Remélem nekem is sikerül(t) most a hónapban a babó :)
2016. okt. 27. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!