Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Erdekelne hogy valakinek a...

Erdekelne hogy valakinek a "beagyazodas idoszakban" volt e olyan tapasztalata, hogy x2annyira ingerlékeny volt? Esetleg valami tapasztalat mielott megtudta hogy terhes?

Figyelt kérdés
A tesztel varni akarok, mert egy hetem van meg hogy megjojjon.
2016. okt. 25. 18:07
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Meg jo hogy ragorcsol az ember ha mindennel jobban szeretne babat... :) ez az en meglatasom
2016. okt. 25. 21:19
 12/21 anonim ***** válasza:
83%
Inkább puffadtam de nagyon, par nappal ovu utan.
2016. okt. 25. 21:36
 13/21 Kérdésekzöme ***** válasza:
Drukkolok neked, majd ird meg hogy mit teszteltel vagy hogy mi lett.🙂 En alig varom a penteket hogy tesztelhessek....😊
2016. okt. 25. 22:06
 14/21 anonim ***** válasza:
13# szia! En vasarnap tesztelek.^^ :) drukkolok
2016. okt. 25. 22:25
 15/21 6+562 válasza:
En is tiszta sztreszes vagyok, 2.-ára nem várom...pár napja úgy görcsöltem hogy majd elájultam utána elmúlt...szúrkál a petefészkem,érzékenyek a melleim. Jó lenne ha sikerülne már a kis bebi...
2016. okt. 25. 22:32
 16/21 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem amúgy is jellemző ovu meg mensi között az ingerlékenység,bár terhes még nem voltam,de kívánom hogy Neked jót jelentsen!Én hétvégére nem várom,most nem voltam ingerlékeny inkább tegnap egy izgatottság kapott el
2016. okt. 26. 08:10
 17/21 anonim ***** válasza:
Nemvárt előtt két nappal voltam ingerlékeny de nagyon. Idegesített ha valaki hozzám beszélt :D 1 héttel ovu után nekem gyenge hányingerem volt napokig és fájt a fejem. Most kezdődik újra a hányinger :) 4+3 hkm
2016. okt. 26. 09:23
 18/21 anonim ***** válasza:
66%
Én a napokban teszteltem pozit pedig biztos voltam benne hogy megjön mert nagyon idegbezeg voltam ez nálam a mensit szokta jelenteni! Máskor mikor terhes lettem pont az tűnt fel először hogy milyen nyugodt voltam!Minden terhesség más!
2016. okt. 26. 11:25
 19/21 anonim ***** válasza:
69%

Ingerült sok mindentől lehet az ember és bár betartani sosem tudtam csak egyet tudok javasolni, ne keress magadon tüneteket a nemvárt előtt. Nekem beágyazódási vérzésem is volt a megfelelő időben és utána nem voltam terhes (más esetben, 20 év alatt soha nem volt semmilyen pecsételő vérzésem, nyilván úgy gondoltam teherbe estem).

Most pedig hogy pozi lett a teszt, nem volt előtte semmi jel, legfeljebb kicsit több folyásról tudok beszámolni. Ingerlékeny a nemvárt után 1-2 nappal lettem, az már lehet, hogy a hcg-től volt, vagy a mensis fájástól, mert az nekem volt pár napig pozi teszt mellett is.

2016. okt. 26. 13:59
 20/21 anonim ***** válasza:

Ebben a honapban kiakartam probalni a jostesztet tegnap kezdtem. 5-7nappal nemvart elott ajanlott elkezdeni.h van e erosodes. Nem ertem mivan.. mièrt, de pozi a mai es tegnapi is. Mindket nap 2tesztet csinaltam.. hatha csak rosszkor csinaltam.

(14:00,16,15)

De mind pozi. Remelem nem bajt jelent..:/ jóstesztelt mar valaki?

2016. okt. 26. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!