Erdekelne hogy valakinek a "beagyazodas idoszakban" volt e olyan tapasztalata, hogy x2annyira ingerlékeny volt? Esetleg valami tapasztalat mielott megtudta hogy terhes?
Ingerült sok mindentől lehet az ember és bár betartani sosem tudtam csak egyet tudok javasolni, ne keress magadon tüneteket a nemvárt előtt. Nekem beágyazódási vérzésem is volt a megfelelő időben és utána nem voltam terhes (más esetben, 20 év alatt soha nem volt semmilyen pecsételő vérzésem, nyilván úgy gondoltam teherbe estem).
Most pedig hogy pozi lett a teszt, nem volt előtte semmi jel, legfeljebb kicsit több folyásról tudok beszámolni. Ingerlékeny a nemvárt után 1-2 nappal lettem, az már lehet, hogy a hcg-től volt, vagy a mensis fájástól, mert az nekem volt pár napig pozi teszt mellett is.
Ebben a honapban kiakartam probalni a jostesztet tegnap kezdtem. 5-7nappal nemvart elott ajanlott elkezdeni.h van e erosodes. Nem ertem mivan.. mièrt, de pozi a mai es tegnapi is. Mindket nap 2tesztet csinaltam.. hatha csak rosszkor csinaltam.
(14:00,16,15)
De mind pozi. Remelem nem bajt jelent..:/ jóstesztelt mar valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!