Erdekelne hogy valakinek a "beagyazodas idoszakban" volt e olyan tapasztalata, hogy x2annyira ingerlékeny volt? Esetleg valami tapasztalat mielott megtudta hogy terhes?
Igen. Mindkét alkalommal. De elsőre nagyon görcsöltem is így amúgy is sejtettem. Most nem annyira görcsöltem és amúgy is előfordul nálam ovu és menzi között de nagyon ingerlékeny voltam most is.
Első terhességemnél nem volt semmi tünetem nemvárt előtt meg utána se egy hétig, most másodszor mellfeszülés, ez nekem nem PMS, menzi előtt sose tapasztalom. Más nincs.
Első babámmal pont így voltam én is.
(1-es)
Egyébként itt hiába kérdezel, itt senki nem érzett semmit beágyazódáskor, senkinek nem volt semmi baja, mindenkinek azonnal a semmiből lettek 5 perces fájásai és 2 szem magnerottól elmúlt a terhesség eleji görcsölés is. Szóval az itteni emberek nem sok görcsölést érezhettek eddigi életükben de okoskodni tudnak arról, hogy aki érez valamit csak bemeséli. (Mondjuk a storimban nem gyanús, hogy pont a másodikat nem éreztem úgy ahhoz képest, hogy azt vártam is míg az elsőnél nem tudtam mit fogok érezni?)
Köszi a lepontozást. :)
1-es
Tudom kérdező, csak saját tapasztalatom, hogy aki érez bármit nemvárt előtt, az le lesz pontozva.
Egyébként drukkolok! :)
1-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!