Lehetseges hogy meg is terhes lennek?
Mar 3 honapja kezdett beallni a havim, 28napra.
Szept vegen megis jott rendesen, majd az ovum idejen 2 szer is eggyutt voltunk parommal. A beagyazodas heten (okt.12-14) kicsit megfaztam es jelentkeztek olyan tuneteim h emelyges, hanyinger, szedules, hohullam... Viszont a 28. helyett a 27.napon meg jott a nem vart, de a megszokott 5-6nap helyett csak 4 napig volt abbol is az utolso ket napon epphogy az elso ketton viszont rendesen. Teszteltem 2szer mind a ketto negativ lett. Meg is gyogyultam a megfazasbol de a tuneteim meg mindig meg vannak.. Annyival bovult h miota elmult megint olyan erzesem van mintha megakarna jonni...gorcsolok, szurkal... Szamoltam ahogy a dokik most lennek 4hetes. Lehetseges h meg nem mutatja ki a teszt? Vagy mi bajom lehet?
Volt mar ilyen valakivel es megis babas lett?
Nem lehet hogy a betegség vagy az arra szedett gyógyszer miatt volt más egy kicsit?
Egyébként sima stressz is elég hozzá hogy 2 hetet csússzon.
Én először ezekre gondolnék, ha megjött.
De azért tesztelj később is.
ez már szerintem a beképzelés kategória ! Ne görcsölj rá ennyire ... jézusom mert meg fogsz kattani !
A beágyazódás hetén a tünetek, ha netán terhes lennél, akkor sem attól lennének, hidd el. két teszt negatív. véreztél, ráadásul nem is pecsételő, hanem rendes vérzés volt. akkor nem tudom miért gondolod hogy terhes lehetsz.
Megnyugvásképp én csinálnéka helyedben még egy tesztet. de tuti negatív lesz. (legalábbi szerintem )
És a végére egy jó tanács : Ne görcsölj rá erre a témára ennyire... mert ez miatt nem fogsz tudni teherbe esni... mert ennyire keresed kutatod a tüneteket, és terhesnek gondolod magad akkor is amikor rendesen megjött a menstruációd. ez nem normális.
Bocsi, hogy öszinte voltam, nem megbántani akarlak... de ez az igazság.
Semmi gond, legalabb nem voltal bunko sok helyen olvastam durvabb beszolasokat... Csak az idegesit h minden egyes nap rosszul vagyok... Es nem mulik hiaba mondom ugyan ezt magamnak h csak bekepzelem meg h megjott tuti nem vagyok az...
Csak gondoltam hatha voltak mar masok is igy... Azert koszi
Előző válaszoló vagyok.
Akkor azt tanácsolom neked, hogy menj el egy magán laborba... kb 3000 ft-ért csinálnak Béta Hcg vértesztet... az a Legtutibb. még aznap meg van az eredmény. és ha terhes is vagy, azt a vérképed nem tudja megtagadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!