Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Általában mikor sikerul?...

Általában mikor sikerul? Kinek hogy volt?

Figyelt kérdés

Most vágtunk bele a babadologba! Kinek hanyadik honapban sikerult?

Cisztas voltam, jelenleg semmi. Parommal is minden oke. Heti egy, masfel doboz cigit elsziv. Ez a karos szenvedelye semmi mas. Nem is iszunk alkoholt max 1-2havonta sört, bort!

E vitamint ajanlotta az orvosom es tornát!

2016. okt. 20. 23:48
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Február óta próbálkozunk. Rajtam túlsúly de dolgozom az ügyön,nem cigizem, nem iszom.
2016. okt. 22. 20:14
 22/40 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ez mitol fugg. Valoszinuleg a szerencsen elsosorban. Nekunk sikerult tulsullyal-megszakitassal, de veteles lett a vege. Sikerult tulsullyal-"elesben", de azt a babat is elveszitettuk. Aztan eletmodvaltassal, fogyassal, odafigyelessel is sikerult es meg is szuletett az elso babank. Most a masodikat varjuk hasonlo egeszsegugyi korulmenyek kozott, mint a kislanyunkat. Egyelore minden rendben. Mindegyik terhessegem az elso probalkozasra osszejott, de sajnos a fogantatas csak fel siker.
2016. okt. 23. 09:57
 23/40 A kérdező kommentje:
Akkor ezekszerint megsem a szerencsen mulik elsosorban.. hanem hormonokon es eletmòdon.
2016. okt. 23. 12:39
 24/40 A kérdező kommentje:
Egyebkent gratulalok!!:)
2016. okt. 23. 12:39
 25/40 anonim ***** válasza:

A hormonok egyuttallasa is szerencse kerdese, mert a legjobb baratnom (vekony, sportos, egeszsegesen elo fiatal lany) cisztaktol szenved, nincs menstruacioja x honapja. Kolleganom extrem tulsullyal, dohanyzas mellett pikkpakk teherbe esett igaz, veszelyes terhessegi cukra alakult ki, de nem volt gond. A vetelesek meg altalaban genetikai eredetu problemak, foleg ha azok eltero terhessegi korban kovetkeznek be (tehat biztosan nem pl progeszteronhiany miatt).

Van, aki 6-os tsh mellett gyonyoruen terhes lesz, van aki kuzd az 1-2 kozotti ertekert, mert maskepp nem megy.

Egy szo, mint szaz: nincs altalanos ervenyu orok igazsag a temaban, ahany szervezet, annyi tortenet es annyi hatterben meghuzodo ok.

2016. okt. 23. 14:02
 26/40 A kérdező kommentje:
Ez oke.. enis sportolok evek ota. Fiatal vagyok, cisztásodom stb.. de ketlem h a hormonok szerencse kerdese. Inkabb genetikának hìvják
2016. okt. 23. 14:25
 27/40 anonim ***** válasza:
Szia! Nem tudom, aktuális-e még a kérdés, de leírom az én tapasztalatom is. Amit az előző kommentelők írtak, mind igaz, az én babám számolással sikerült, rögtön első hónapban. Tudom, hogy ez ritka, de talán érdemes ezt a módszert is követni. A baba előtt a nőgyógyászommal ultrahanggal megnéztük, mikor van ovulációm. Nekem ez a viszonylag klasszikus középidőben van, tehát a 13-16. napon. Nem muszáj tehát ehhez orvos, ki lehet számolni, de mivel nekem ez az orvos barátnőm, így ezzel a módszerrel is biztosra tudtam menni. Szóval az ovuláció alkalmával, abban a 12 órában tudsz teherbe esni elméletileg. Hát... Mint írtam, nekünk ezzel a módszerrel azonnal sikerült. Nekem nem volt cisztam, sem én, sem a férjem nem dohányzik. A vesekövem miatt én előtte rendszeresen, heti két alkalommal ittam sört, persze mértékkel :). Ennyi lenne.
2016. okt. 31. 09:02
 28/40 A kérdező kommentje:

Szia. Nagyon koszonom.de sztem ha nem szamolgat valaki akkoris ugyanugy van ovuja, meg minden. Nem tudom mi az ertelme. Nem rosszbol irom, mindenkinek megvannak a modszerei es NAGYON koszonom , h megirtad a Tièdet. De a szamolgatas nekem nem valna be

Ossze vissza van ovum.. 11-19napig szaladgal. Uh val es ovuteszttel kovetjuk neha. De az a tuti ha 2naponta, de neha minden nap egyutt vagyunk 24-27òránkènt. :)

Szoval sajna nekem nem lenne jo modszer.:(

2016. okt. 31. 10:05
 29/40 anonim ***** válasza:

Üdv!

Mi május óta próbálkozunk, első babát szeretnénk. Nem dohányoztunk és ittunk soha, én ritkán egy pohár bor/sör, férjem antialkesz! :) Túlsúly van rajtunk, igyekszünk faragni belőle. Nőgyógyász azt mondta hátrahajló a méhem és h szerencse is kell persze hozzá! Szex után pihenek mindig legalább fél órát, hason is háton is mikor hogy, fel is polcolom a lábam néha.

Ovum nem tudom mikor van sajnos, mivel 28-35 változó mikor hány napra jön meg, ezért mi is 2-3 naponta próbálkozunk. :)

Nagyon bízunk a mielőbbi sikerben!

27/L

2016. okt. 31. 15:14
 30/40 anonim ***** válasza:
Ja és Femibion800-at ajánlott a nődoki, valamint magamtól szedek barátcserje kapszulát, 2. hónapja. Legalább 3 hónapig ajánlatos szedni, meglátjuk...méhpempőt is ajánlanak hasonló célokra. (Ciklus szabályozás, babaprojekteseknek segítség).
2016. okt. 31. 15:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!