Általában mikor sikerul? Kinek hogy volt?
Most vágtunk bele a babadologba! Kinek hanyadik honapban sikerult?
Cisztas voltam, jelenleg semmi. Parommal is minden oke. Heti egy, masfel doboz cigit elsziv. Ez a karos szenvedelye semmi mas. Nem is iszunk alkoholt max 1-2havonta sört, bort!
E vitamint ajanlotta az orvosom es tornát!
A hormonok egyuttallasa is szerencse kerdese, mert a legjobb baratnom (vekony, sportos, egeszsegesen elo fiatal lany) cisztaktol szenved, nincs menstruacioja x honapja. Kolleganom extrem tulsullyal, dohanyzas mellett pikkpakk teherbe esett igaz, veszelyes terhessegi cukra alakult ki, de nem volt gond. A vetelesek meg altalaban genetikai eredetu problemak, foleg ha azok eltero terhessegi korban kovetkeznek be (tehat biztosan nem pl progeszteronhiany miatt).
Van, aki 6-os tsh mellett gyonyoruen terhes lesz, van aki kuzd az 1-2 kozotti ertekert, mert maskepp nem megy.
Egy szo, mint szaz: nincs altalanos ervenyu orok igazsag a temaban, ahany szervezet, annyi tortenet es annyi hatterben meghuzodo ok.
Szia. Nagyon koszonom.de sztem ha nem szamolgat valaki akkoris ugyanugy van ovuja, meg minden. Nem tudom mi az ertelme. Nem rosszbol irom, mindenkinek megvannak a modszerei es NAGYON koszonom , h megirtad a Tièdet. De a szamolgatas nekem nem valna be
Ossze vissza van ovum.. 11-19napig szaladgal. Uh val es ovuteszttel kovetjuk neha. De az a tuti ha 2naponta, de neha minden nap egyutt vagyunk 24-27òránkènt. :)
Szoval sajna nekem nem lenne jo modszer.:(
Üdv!
Mi május óta próbálkozunk, első babát szeretnénk. Nem dohányoztunk és ittunk soha, én ritkán egy pohár bor/sör, férjem antialkesz! :) Túlsúly van rajtunk, igyekszünk faragni belőle. Nőgyógyász azt mondta hátrahajló a méhem és h szerencse is kell persze hozzá! Szex után pihenek mindig legalább fél órát, hason is háton is mikor hogy, fel is polcolom a lábam néha.
Ovum nem tudom mikor van sajnos, mivel 28-35 változó mikor hány napra jön meg, ezért mi is 2-3 naponta próbálkozunk. :)
Nagyon bízunk a mielőbbi sikerben!
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!