Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Általában mikor sikerul?...

Általában mikor sikerul? Kinek hogy volt?

Figyelt kérdés

Most vágtunk bele a babadologba! Kinek hanyadik honapban sikerult?

Cisztas voltam, jelenleg semmi. Parommal is minden oke. Heti egy, masfel doboz cigit elsziv. Ez a karos szenvedelye semmi mas. Nem is iszunk alkoholt max 1-2havonta sört, bort!

E vitamint ajanlotta az orvosom es tornát!

2016. okt. 20. 23:48
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:

8vagyok

Hajrá nektek. Kis túlsúly -es cigi se lehet akkora ok,én mekem is van tulsuly,páromnak is,mégis hamar sikerült.

2016. okt. 21. 04:03
 12/40 anonim ***** válasza:
Sziasztok Mi is augusztus óta próbálkozunk sikertelenül! Se cigi, se alkohol, se túlsúly mèg sem akar jönni a babó :( Mindenkinek sok szerencsèt ès mihamarabbi babásodást kìvánok! :)
2016. okt. 21. 06:46
 13/40 anonim ***** válasza:
En is cisztasodtam, 2 műtéten vagyok túl és az 5.hónapban sikerült 😊 sok sikert!
2016. okt. 21. 07:15
 14/40 anonim ***** válasza:
Én túlsúlyos vagyok,cigiztünk mindketten(én már nem) Párom néha megiszik egy sört,első hónapban sikerült. Mikor eldöntöttük,hogy jöhet csak hagytuk a dolgokat a természetre,annyit tettem,hogy naponta folsav pezsitabit ittam +multivitamint. A nemvárt előtt leraktam a cigit,mert rosszul voltam tőle (ez volt gyanús először) Amint beigazolódott a "gyanú" átálltam Femibionra +MagneB6. 15+4hkm ☺
2016. okt. 21. 08:20
 15/40 anonim ***** válasza:
10. Hónapban. Tavaly májusban hagytam abba a fogamzásgátló tablettát Júniusban kezdtünk el próbálkozni. Idén májusban lett pozitív a teszt. 28 hkm
2016. okt. 21. 08:46
 16/40 anonim ***** válasza:
Szerencse kérdése...nincs altalaban szerintem...első gyereknel mketten cigiztunk,buliztunk osszevissza es egyszer nem vedekeztunk..második,eldöntöttük,hogy akkor jöhet es már nem jött meg..harmadik:en tulsulyos vagyok(15-20kg +),a ferjem meg mindig dohanyzik,szinten egyszer nem vedekeztunk...
2016. okt. 21. 08:47
 17/40 anonim ***** válasza:

Első 3 hónapban 25% nak sikerül, első 6 hónapban 50%, 9 hónap 75%

Nem lehet kiszámolni így.

2016. okt. 21. 09:42
 18/40 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet tudni, hogy kinek mennyi idő alatt fog összejönni. Nekünk 3 éve nem sikerül...sose szedtem fogamzásgátlót, nem vagyok túlsúlyos, egészségesen élünk, nem dohányzunk. Most sokadjára futok neki a kivizsgálásoknak, eddig semmi.
2016. okt. 21. 10:02
 19/40 A kérdező kommentje:

Mindenkinek koszonom, aki irt!:) akiknek mar sikerult Gratula, többieknek nagyon sok sikert es kitartast!:)

Ha gondoljatok megirom majd ha egyszer sikerult! Es ti is irhatnatok, akik szinten mèg csak pròbálkoznak!:)

2016. okt. 21. 10:50
 20/40 A kérdező kommentje:
Sejtettem h lesznek, akik azt irjak ,ait ti utolsò es uelőtti! De ez csak egy szandek nelkuli, kìvàncsi kedves kerdes. Tudom h nincs atlag, s ha lenne sem itt tudnam "kiszámìtani" :)
2016. okt. 21. 10:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!