Nem tudom mi van a cilkulsommal, clostis hónap volt, egy hete nem jön meg, de a 1o-es teszt nega, clearblue meg pozi, mi történhet velem?
Próbálok mindent leirni sorban. Clostis hónap volt, ez volt nekem az első ilyen hónap.
napi 2x1-et szedtem 3. naptól.
én úgy gondoltam hogy kb 13. nap körül volt egy ovuláció, de azt lehet benéztem. sajnos akkor nem voltam uh-on, úgyhogy nem tudom.
utána volt egy újabb hő leesés és csúszós 21 napon is. nagyon magas volt innentől a hőm, 37.3 meg 37.4.
28. napon elmentem dokihoz, hogy esetleg nem lett e ciszta, mert fájt a hasam, és a hőemelkedés miatt gyanakodtam. ott azt mondta az orvos, hogy ciszta nincs, de lát tüszőfolyadékot, szóval valszeg mostanában is volt egy ovuláció.
3o. napon szex után kicsit bevéreztem, de az inkább ilyen barna trutyi volt, mint a méhnyálkahártya. Ez a barna kitartott hétfőn is délelőtt, de vér semmi nem volt benne.
ugyanezen a hétfőn 3o. napon csináltam egy clearblue tesztet, ami pozitiv lett, bár elég sokára, kb 5 és 1o perc között kezdett kijönni a másik vonal. (a plussz jeles volt, nem a digitális)
31. napon, másnap kedden csináltam egy Medi labos 25-os érzékenységűt, az full nega lett.
32. napon elmentem a sotéra az ambulanciára, ott mondták hogy 8o % a terhesség, mert nagyon vastag a méhnyálkahártya, 14 mm, normál ciklusban jó ha eléri a 1o-et, ez már most jót jelent.
hazamentem és ellőttem egy 1o-es Walentint délután, ami szintén negativ lett. (gondoltam hogy oké a 25-ös negativ mert még túl korán van, de a 1o-es már biztos kimutatja, hát nem!)
most mi történhetett? a clear blue átvert? vagy a másik kettő nem eléggé érzékeny?
mikor lehetett az igazi ovulációm? mi van ha csak eltolódott a ciklusom, nincs is terhesség, és csak azért nem jön meg mert később volt az ovuláció?
tesztet már nem merek csinálni. ha nincs semmi változás, akkor elmegyek egy hcg-re.
van valami tippetek, mi történhetett bennem?
ez egy jó cikk, ebben azt irják, hogy nem lehet ovuláció ilyen nagy idő különbséggel. max egy két nap különbséggel.
nekem 28. napon pénteken az orvos látta a folyadékot. de az mit jelent, akkor hány nappal előtte lehetett meg az ovuláció? meddig van ott az a folyadék még?
de látott egy érő növekvőt is, amit már a szerdai uh-on nem láttak, és én meg éreztem, hogy vasárnap az is megrepedt, mert picit véreztem szex után, meg a feszités is elmúlt egyből.
tehát ha abból lett a fogantatás, amit pénteken ovut látott az orvos az uh-on, (mert ugye annyival előtte nem lehetett másik ovu a 13. vagy a 21. nap körül) akkor az egy hétig vándorolt, és pont hétfőn kezdhette el a befúródást. és ezek szerint a beágyazódás még mindig tart. ezért nem volt pozitiv a medilab, és a walentinn, ami érhető, mert a beágyazódás ehét péntekre fog befejeződni.
csak kérdés, ha a megtermékenyitett petesejt vándololt szerda, csüt, péntek, szombat, vasárnap (5 nap) és hétfőn befúrta magát, azt a befúrást kimutathatta-e a clearblue?? az iszonyat korai lenne.
mondjuk az egész teóráiámat alátámásztja még egy tény, amit a sotés orvos mondott tegnap, hogy ha hirtelen nőtt meg a nyálkahártya, szóval ez a dolog a héten történhetett hogy beágyazódott. (múlt hét pénteken is mérték, akkor még csak 8 mm volt, de ha van fogantatás, és elindul a beágyazódás, állitólag hirtelen nagyot nő, ebből lehet következtetni terhességre, és ezért modnta az orvos hogy emiatt azt mondja, hogy 8o % a terhesség esélye nálam)
komolyan nem értem a clearbluet.
ja a cikket kifelejtettem ahol az ovulációról irnak:
gondolkodtam ezen, amit mondtasz a késői ovu, és a hcg kapcsolatáról. létezik olyan hogy jósteszt, de az fordítva van, hogy a nagyon korai terhesség megállapitására LH tesztet (ovulációs tesztet) használnak, mert valahogy olyankor is van lh amikor terhesség van, és a nagyon korai terhességet ki tudja mutatni az ovu teszt az lh méréssel. én még sose csináltam ilyet.
de amit te mondasz, az fordított, hogy a hcg az esetleges megnövekedett lh-t mutatta -e ki, ilyenről még sosem hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!