Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek kérlek, hogy...

Megnéznétek kérlek, hogy szerintetek pozitív vagy negatív a teszt? 11. dpo

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2016. okt. 19. 23:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A színe kétséges.

Még árulnak ilyen régi fajta predictor tesztet? Én már sehol sem láttam, csak az új változatát! Ha időn belül jött ki és rózsaszín, akkor pozi.

De tele van a gyakorikerdesek időntúli második csíkos ilyen tesztekkel. Nagyon sokan szidták a predictornak ezt a régi változatát. Én vennék valami más fajtát!

2016. okt. 20. 07:57
 12/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat. Halvány rózsaszín volt, és teljesen időn belüli. Amikor megláttam, biztosnak éreztem és láttam, hogy ott van.

Igazából ez egy múlt havi tesztem, rá két nappal megjött rendesen és utána ultrahanggal megállapították, hogy nem maradtam terhes...Lehet balgaság, de igazából azért kértem a véleményeteket, mert volt, aki úgy próbált vigasztalni, hogy "lehet, hogy nem is volt ott, annyira halvány volt". Csak nekem ez pont hogy nem megnyugvás és szerintem jobb a bizonyosság, mert ha nem is maradt meg, legalább tudjuk, hogy nem a férjem "képességével" volt akadály. Most már a következő ciklusom 6. dpo-n vagyok, meglátjuk :)

2016. okt. 20. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!