Szerintetek ez "igazi" csík?
Figyelt kérdés
13 dpo-n vagyok elvileg, most este csináltam a tesztet. Szerintetek igazi vagy szellemcsík lehet? 2 percnél már látszódott, tehát időn belül kijött.
Köszönöm!
2016. okt. 19. 19:37
11/16 anonim válasza:
Nem tudok biztosat mondani de drukkolok, hogy baba legyen!🙏
12/16 anonim válasza:
Ha van még egy teszted, akkor reggel csináld meg első vizeletből, azon már jobban kell látszania, ha baba van.
Egyébként én is látom, csak korai ilyenkor este csinálni, mert most ugyanannyira bizonytalan, mintha meg se csináltad volna...
13/16 anonim válasza:
sziasztok, tudnatok tanacsot adni? 4 napja kesik, vannak babara utalo jeleim de ma delutan teszteltem es negativ lett.. esetleg a reggelitol varhatok pozit? 😕😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!