Mi a megoldás ha 5 hetesen barnázok?
Figyelt kérdés
Olvastam h hormonpotlas kell ilyenkor, de a dokim nem írhat fel gyoygszert hisz az ultrahang nem erősítette meg a terhességet csak a tesztek. Hétfőre van időpontom de tegnap óta barnazok es a doki csak annyit mond h nyugi hat nem vagyok nyugodt kicsit se mit tegyek?2016. okt. 19. 15:53
11/14 anonim válasza:
20:16 Te honnan veszed?
Csak mert az én férjem orvos...nem a hasamra csaptam, mikor tanácsot írtam a kérdezőnek.
12/14 anonim válasza:
A tudas nem hazassagal fertoz.
En ezt tanultam es ez a munkam nem vacsora kozben kerdeztem azuram 50 eves protokolrol.
Ez a legujab eloiras anno 2016 a legujab kutatasok szerint a nemzetkozi ajanlasbol.
13/14 A kérdező kommentje:
Felírta már rég a progit a nődokim, azt mondta védi a terhességet és azóta minden ok. Végig kell szednem bár erre még rakerdezek hisz ha méhlepény átveszi a szerepet már nem a sargatest táplálja így nincs rá szükség se javítsatok ki ha tevedek. Puszi mindekinek
2016. nov. 29. 13:06
14/14 anonim válasza:
12. hétig kell szedni és fokozatosan kell abbahagyni a progit. Tavaly én is kaptam barnázásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!