Ennyitől is lehetséges a teherbeesés?
Egy 16 éves lány vagyok,a 25 éves párommal jelenleg távkapcsolatban élünk de hamarosan összeköltözünk.Amikor együtt töltöttünk egy hétvégét,éppen menstruáltam így tilos napoknak vettük..azonban a hév még is elkapott és meztelenül feküdtem rajta,de nem hatolt belém csak úgymond összeértünk..én éreztemvalami nedveset..mivel mondogatta mennyire felizgatom megijedtem hogy talán elélvezett de mikor odanyúltam hát..a sajátom éreztem..itt abba is hagytuk,mert kínosan éreztem magam és észhez tértem.
Azóta..voltak evésrohamaim,anyum mondta is hogy reméli védekeztünk én pedig csak annyit hogy nem csináltuk mert női bajaim voltak..immár ez a harmadik napja hogy nem jön meg,aminek kellene..kicsit szédülök,a hasam aljába beleszúr és a hüvelyig kihat..a derekam menzeszszerűen fáj de enyhébben mint szokott..a folyásom lep meg a leginkább,se vér,se barnázás..átlátszó kicsit nyúlós anyag.
Képtelenségnek tartom hogy ennyitől teherbeessek..de vajon lehetséges vagy csak felvagyok fázva és lehet amiatt van ez most így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!