Vajon a kevés menstruáció összefüggésben állhat azzal, hogy nem esek teherbe?
Figyelt kérdés
A ciklusaim ugyan 27-28 naposak, de a menstruációm csak kb. 3 nap. Már a 3. nap is elég lájtos, 4. nap már csak tisztasági. 8. hónapja próbálkozunk. Ovut néztem pár hónapja, és elméletileg van, középidőben. Egész hónapban együtt vagyunk 2-3 naponta. Akkor miért nem sikerül? Eddig nem szedtem semmit, barátcserjén nagyon agyalok, hátha csak valami kis hormongond. Mit gondoltok? 31L2016. okt. 18. 09:53
11/14 anonim válasza:
Szerintem ez inkább akkor jelent valamit, ha egyébként van 5 napos menzeszed egy furcsa hónapban meg csak 2. A mnyh-d nem vékony, pé volt, akkor meg nem hinném, hogy kapcsolatot kell keresni a 2 között. Ha 1 év után se jön a baba meg ki kell vizsgálni.
12/14 anonim válasza:
Nekem is 2-3napig volt meg,menstruacio utan 10.naptol 2naponta voltunk egyutt (elotte par napig nem) Egeszen a 18. Napig.. elvileg 14.nap korul kell lennie a peteeresnek.. felevig probalkoztunk ragorcsoltem semmi.. majd lenyugodtam hogy majd jon ha szeretne. Kovetkezo honapban pozitiv lett a tesztem es 1hete szuletett meg a kisfiam :) (nem vagyok egeszseges, van egy autoimmun betegsegem) nyugodj meg ha kiegyensulyozott vagy konnyebben sikerul, sok sikert!! :)
13/14 anonim válasza:
Baeatcserjevel ovatosan, keveseknek hasznal, kepes rontani a helyzeten, nem hogy javitani.. nekem csak artott es nehezen hozta rendbe a dokim
14/14 anonim válasza:
Nekem is 2-3 napos, a nödokim azt mondta, hogy a menstruáció hosszának semmi köze a teherbeeséshez. A méhnyálkahártyám is normál vastagságú. A hormonokat meg lehet nézetni, sőt a meddőségi vizsgálatokat ezzel kezdik. A tsh ebben nekem nem volt benne, érdemes megnézetni azt is, mert teherbeeséshez legjobb a 0,5-2 közötti tsh. Barátcserjét és hasonlókat nem szednék, mert itt a gyk-n a legtöbb nőnek inkább felborította a ciklusat és nem segített a teherbeesésben. Ovudat a doki nézte? Mert az ovulációs teszt csak a hormonszint emelkedését mutatja, az lh szint pedig emelkedhet ovu nélkül is. 8 hónap egyébként nem sok idő, mivel 30 felett vagy kezdd el magatokat kivizsgáltatni, nézzék meg a hormonokat legalább. Az is lehet, h a pároddal van a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!