Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A menstruáció mennyisége...

A menstruáció mennyisége összefüggésben állhat a peteérés meglétével?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok és egyre kevesebbnek érzem a menstruációm, nem értem mi lehet a gond. Már ha ez egyáltalán gond. Első nap még mnden bajomvan, másnap már semmi. Annyi, hogy még azért valamennyire megvan. 3-4 nap alatt le is zavarom. Mondjuk előző hónapban még barnáztam a 7. napon is, azt nem is értettem miért. Mindenesetre ami miatt felteszem a kérdést, hogy régebben az 1. éjjel még felébredtem rá, hogy hát ki kell menni... Most képes vagyok átaludni az éjszakát, majd reggel megállapítani, hogy az este berakott tampon még meg se telt. Ez vajon normális? Illetve simán elég a normál méretű is, régen meg a nagyot használtam. Bocsánat, de ezeket máshol/mástól nem tudom megkérdezni.
2015. dec. 22. 08:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem még annyi se szokott lenni, mint neked! Kérdeztem a múltkor az endokrinológusomat (nő), hogy ez baj-e, azt mondta, nem kötelező, hogy a bokánkig csorogjon a vér. :) Amikor babás lettem, konkrétan másfél nap nagyon gyenge volt, mini tampon se telt meg, meg előtte-utána egy-egy nap maszatolás tisztasági betéttel. Én se szeretem, hogy ilyen amúgy.

Ha nézetsz hormonsort és rendben van, és elég vastag a nyálkahártya is a ciklus második felében, akkor nem kell vele foglalkozni. A tied amúgy szerintem bőven jó kategória az enyémhez képest!

35+4 hkm

2015. dec. 22. 09:01
 2/5 anonim ***** válasza:

mindig is gyenge volt a mensim

olyan 2-3-4 nap és abból 1 nap volt erős a többi amolyan éppen van valami

és 3 gyerekem van mindegyikkel a döntéstől h gyereket szeretnénk kb 6 hónap volt mire terhes lettem

de szerintem egy endokrinológus nem ártana ha ennyit változott - nem amiatt mert gyenge hanem mert nem olyan mint régen

2015. dec. 22. 11:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nekem se az a bajom vele, hogy gyenge, hanem, hogy változott. Nem is értem. Egyelőre nem terveztem kivizsgálást, de lehet az lesz a vége.
2015. dec. 22. 13:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt/van ilyen. A korábbi 7-8 napos vérzésem átment 2-3 naposba + barnázás utána. Mivel mi már régóta szeretnénk babát kivizsgáltak és ki is derült, hogy nincs peteérésem, helyette pco-jellegű mindkét petefészkem. A hormonvizsgálat nem mutatott eltérést, de az UH egyértelmű volt. Szerintem megér egy kivizsgálást neked is...
2015. dec. 22. 17:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Segítenétek nekem mitől lehet ez most? Megjött napra pontosan, a 2. nap este már szinte semmi, jóformán csak az első nap kellett tampon. 3. napon már tényleg semmi, vagyis 2 nap után elmúlt. Ma lenne a 4. napja, barnás maszatolás, minimális... Tegnap meg semmi! Csináltam egy tesztet, negatív. Mi bajom lehet? Azt hiszem most jött el az a pillanat, hogy orvoshoz kell fordulnom. :(
2015. dec. 24. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!